Temayül Pazar günü

AK Parti’de 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesinde 24 aday adayı ilk ciddi sınavını parti teşkilatına karşı verecek. 1 Mart Pazar günü yapılacak teşkilat temayül yoklamasına mevcut ve eski vekillerin dışında kalan 21 aday adayı katılacak.

Temayül Pazar günü
AK Parti’de 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesinde 24 aday adayı ilk ciddi sınavını parti teşkilatına karşı verecek. 1 Mart Pazar günü yapılacak teşkilat temayül yoklamasına mevcut ve eski vekillerin dışında kalan 21 aday adayı katılacak.

GÜMÜŞKOZA’nın konuyla ilgili sorularını cevaplandıran AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek temayülün 09.00 ile 13.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Oktay Saral ve Rize Milletvekili Hasan Karal’ın katılacağını söyledi.

Temayül yoklamasına 24 aday adayından mevcut milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün ile 22.dönem Milletvekili Sabri Varan’ın katılmayacağını geri kalan 21 adayın temayüle katılacağını belirten Gündüz, temayül yoklamasında il ve ilçe başkanlarının yanı sıra, Belediye Başkanları, ilçe yönetim kurulu asil üyeleri, Kadın kolları yönetim asil üyeleri, Gençlik kolları yönetim kurulu asil üyeleri, mahalle başkanları, Belediye meclis üyeleri, İl disiplin kurulu üyeleri ve hakem kurulu üyelerinden oluşan bin 100 kişinin oy vereceğini söyledi.

Temayül sonuçlarının kamuoyuna açıklanmayacağını dile getiren Gündüz, temayülden sonra Genel Merkez’in oluşturduğu alt ve üst komisyon değerlendirmelerini yapacağını, kendilerinin de anket ve kamuoyu araştırmaları yaptıklarını, kendi raporlarını da hazırlayınca Genel Merkeze götüreceklerini kaydetti.

Temayül yoklaması ve 7 Haziran seçim süreci ile bu süreç içerisinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi de veren Gündüz, şunları söyledi: “Hepsi bizim adayımız. İnşallah güzel bir seçim kampanyası yürüteceğiz. Yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün teşkilatlarımız yenilendi. Ve tüm teşkilatlarımızla beraber yeni bir heyecan yeni bir kanla yolumuza devam edeceğiz. İnşallah 7 Haziran’da da Başbakanımıza söz verdiğim gibi yüzde 70’in üzerinde oyla Gümüşhane’ye güzel hizmetler yapacağız. Kesin adaylar 7 Nisan’da belli oluyor. Ondan sonra da kalan 2 aylık süreçte tüm ekibimizle çalışmaya devam edeceğiz”

Gümüşhane’de mevcut Milletvekilleri de dahil 24 aday adayının başvuru yaptığı AK Parti’de şu isimler yer aldı:

Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, 22. dönem Milletvekili Sabri Varan, GTSO eski Başkanı İsmail Akçay, Av. Ali Haydar Dereli, İşadamı Aydın Pişiren, İşadamı Hasan Kulaksız, İşadamı Abdulbaki Kara, Kolon Hastanesi Başhekimi Dr. Atilla Yılmaz, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi eski Dekanı Yusuf Devran, İşadamı Ufuk Ustaoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Cihan Pektaş, Mühendis Ernail Okur, Eğitimci Niyazi Karabulut, Av. Ersoy Sözen, Rahmi Uçar, Seçim Aydın, Av. Seval Kaçıran, Mustafa Güler, Korkmaz Atalay, Orhan Ünsal, Ömer Faruk Doğan, Muammer Duran ve Erol Tekçe.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER