Ustaoğlu STK'larla buluştu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Ufuk Ustaoğlu, il genelindeki sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Ustaoğlu STK'larla buluştu
AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Ufuk Ustaoğlu, il genelindeki sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Tarihi Balyemez Konağı’nda gerçekleşen toplantıda seçim ve adaylık sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Ustaoğlu, 5 ilçeyi de avucunun içi gibi bildiğini belirterek, Gümüşhane’ye hizmet vermek için bu göreve talip olduğunu söyledi.

Gümüşhane’ye yapılan hizmetleri inkar etmenin doğru olmayacağını kaydeden Ustaoğlu, “Gümüşhane’nin hizmetleri bu kadar mı diye düşünürsek bu kadar değil. Bir kurumda kuruluşta uyum içerisinde olmadıktan sonra ne kadar maddi desteğiniz olursa olsun uyum içerisinde hareket etmedikten sonra başarı sağlanmaz. Bizim zaten karşınıza çıkmamızın bir nedeni de bu. Ben Gümüşhane için hizmet edeceğim. Uyum içerisinde, abi kardeş ilişkisi halinde. Neyi pay edemiyoruz, amacımız ne? Amacımız hizmet, kaprislerimizi pay edemiyoruz.  Benim bu yola çıkmamın en büyük sebebi bu oldu. Uyum içerisinde, dürüst bir şekilde hizmet etmek için.” diye konuştu.

“BİRLİKTE YÜRÜYEREK PROJELER ÜRETECEĞİZ”

Sendikalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek, birlikte yürüyerek proje üreteceklerini dile getiren Ustaoğlu, “Nasip olur da 8 Haziran’da karşınıza vekiliniz olarak gelirsem bunu her zaman yapıp tartışacağız, bağıracağız belki de darılacağız ama her zaman Gümüşhane için mücadele edeceğiz” dedi.

“TÜM ADAY ADAYLARI KUTSAL VE MEŞAKKATLİ BİR YOLA ÇIKTI”

Toplantıda söz alan Memur-Sen İl Başkanı Veli Ağaç ise yerel seçimlere yaklaşırken Gümüşhane’de 24 aday adayının kutsal ve meşakkatli bir yola çıktığını belirterek, hepsine başarı dileklerinde bulundu.

Ağaç, “Adaylarımıza baktığımız zaman hepsi taşranın insanları. Kendilerini yetiştirdiler. Biz artık bu milletin temsilcisi olacağız diyorlar. Biz de bundan gurur duyuyoruz. Bu süreç belli bir emeği gerektirecek. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi arkadaşlarımızı destekleyeceğiz. Yerel de bir takım sorunlar görüyoruz. İki vekilin bir araya gelmemesi beraber hareket etmemeleri bundan rahatsızlık duyuyoruz. Vekillerden çok bir şey beklemiyoruz. Onların bir arada olmasından mutluluk duyacağız. AK Parti hizmetlerinin şehrimize daha hızlı bir şekilde gelmesini istiyoruz. Yapılan hizmetleri yok sayacak da değiliz. Gümüşhane’ye baktığımızda büyük bir hizmet geldiğini görüyoruz. Ama daha hızlı şekilde yatırımların devam etmesini istiyoruz. Ustaoğlu’na çıktığı kutlu yolda başarılar diliyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER