Yusuf Devran iddialı konuştu: Herkes farkımızı görecek, Gümüşhane kazanacak…

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Gümüşhane milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Yusuf Devran AK Partiye resmi başvurusunu yaptı.

Yusuf Devran iddialı konuştu: Herkes farkımızı görecek, Gümüşhane kazanacak…
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Gümüşhane milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Yusuf Devran AK Partiye resmi başvurusunu yaptı.

Bugün sabah kalabalık bir heyetle AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığına gelen Prof. Dr. Yusuf Devran AK Parti Gümüşhane milletvekili aday adaylık başvurusunu yaptı.

Başvuru sırasında konuşan AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz,  her seçimde AK Partinin davasına Gümüşhane’nin daha büyük bir katkı yaptığını belirterek, “2015 Milletvekili Genel Seçiminde bu başarıyı daha da artıracağız. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na 2015 seçimlerinde geçmişe göre daha büyük bir başarı kazanmak için söz verdik. Prof. Dr. Yusuf Devran’ı Gümüşhane İmam Hatip Lisesinden tanıyorum. Sahip olduğu deneyim ve tecrübenin şehrimiz ve partimiz adına çok önemli bir katkı olacağını düşünüyorum. Kendisine girdiği bu kutlu yolda başarılar diliyorum.” dedi.

“GÜMÜŞHANE TBMM’DE TARİHİNİN EN GÜÇLÜ VE BAŞARILI TEMSİLİNİ YAŞAYACAK”

Başvuru dilekçesini vermeden önce bir konuşma yapan Prof. Dr. Yusuf Devran ise seçildiğinde Gümüşhane’nin TBMM’de tarihin en güçlü ve en başarılı temsilini yaşayacağını ifade etti.

“YENİ TÜRKİYE YENİ GÜMÜŞHANE”

Seçim sloganının “Yeni Türkiye Yeni Gümüşhane” olduğunu vurgulayan Devran milletvekili seçildiğinde herkesin bir fark göreceğini ve Gümüşhane’nin kazanacağını vurguladı. 

Devran sözlerine şöyle devam etti: “ Temel ilkemiz adalet, dürüstlük, liyakat ve şeffaflıktır. Ben Gümüşhane’ye inanıyorum ve güveniyorum. Yurt dışında ve yurt içinde birçok önemli görevlerde bulundum. Ancak bu süreçte Gümüşhane ile bağımı hiçbir zaman koparmadım. Önümüzdeki günlerde gerek il merkezimizde, gerek ilçelerimizde, gerek beldelerimizde ve gerekse köylerimizde vatandaşlarımızla daha güçlü bir bağ kuracak ve milletvekili seçildiğim günden itibaren de vatandaşlarımızın derdine deva olmak ve hizmet etmek için ilişkilerimiz ilk günkü gibi sürecek. Bu kapsamda il merkezimiz ardından ilk seçim toplantımızı kendi doğup büyüdüğüm belde olan merkez Arzularkabaköy Beldesi’nde başlatacağım.  Gümüşhane’nin şahsıma vereceği büyük destek iktidarımıza ve Türkiye’nin yurt dışı platformlardaki gücüne yansıyacaktır. Bu bakımdan aday adaylığımın Gümüşhane’ye ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca burada adaylık başvurumuzda bize destek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum.”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, Arzularkabaköy Belediye Başkanı Necati Uçan, Tarım Bakanlığı Müşaviri Mustafa Duman ve çok sayıda vatandaşın yer aldığı törende kısa bir konuşma yapan Gümüşhane’nin önemli din alimlerinden ve Prof. Dr. Yusuf Devran’ın babası olan Mehmet Devran, toplumun en hayırlısının millete hizmet eden olduğunu söyleyerek bütün katılımcılara teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER