Ahmet Çalık Futbol Turnuvası sona erdi

Geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu 11 Ocak 2022 tarihinde aramızdan ayrılan ve tüm ülkeyi yasa boğan A Milli Takım ve Konyaspor futbolcusu Gümüşhaneli hemşehrimiz Ahmet Çalık’ın anısına 19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, minikler futbol turnuvası düzenledi.

Ahmet Çalık Futbol Turnuvası sona erdi

Geçtiğimiz pazartesi günü başlayan ve 7+1 formatında 25’er dakikalık iki devre halinde oynanan, oyuncu değişikliklerinin sınırsız olduğu ve 15 Şubatspor, Gençlikspor ve Telekomspor’un yer aldığı turnuvada 2011 ve 2012 doğumlu sporcular mücadele etti.

Salı günü oynanan turnuvanın final karşılaşmasında 15 Şubatspor ile Telekomspor karşı karşıya geldi. Adeta bir şenlik havasında gerçekleşen ve oldukça çekişmeli geçen final karşılaşmanın tek golünü oyunun son bölümünde Muhammed Ali Ateş’in ayağından bulan 15 Şubatspor, sahadan galibiyetle ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dereceye girenlere çeşitli ödüllerin verildiği turnuvanın sonunda 15 Şubatspor turnuvanın şampiyonu olurken, Telekomspor 2., Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ise turnuvada 3. oldu.

Turnuvanın son bölümünde yapılan ödül töreninde turnuvada 3. olan Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sporcu madalyalarını ve kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sertaç Erdem verirken, turnuvayı 2. tamamlayan Telekomspor’un sporcu madalyalarını ve kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Selahattin Taş’ın elinden aldı. Turnuvanın şampiyonu olan 15 Şubatspor’un şampiyonluk kupasını ve futbolcularının madalyalarını ise Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay takdim etti.

Sporcu velilerinin ve spor severlerinde yoğun katılıp gösterdiği turnuvanın sonunda bir konuşma yapan Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, “Tüm katılım sağlayan takımlarımızı tebrik ediyor, çocuklarımızı yetiştiren antrenörlerimize ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2022, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER