Cumhuriyet Kupası Satranç turnuvası yapıldı

Gümüşhane’de Satranç İl Temsilciliği tarafından Merkez ve Kelkit ilçelerinde Cumhuriyet Kupası Satranç turnuvaları düzenlendi.

Cumhuriyet Kupası Satranç turnuvası yapıldı

Turnuva 4-12 Kasım tarihlerinde 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, açık olmak üzere üç kategoride 93 sporcunun katılımıyla tamamlandı. 

Turnuva sonunda Merkez ilçede Açık Kategoride Mert Özdemir birinci, Mehmet Zincirkıran ikinci Abuzer Keleş üçüncü, 10 Yaş ve Altı Kategoride Mevlüt Demir Balki birinci, Emir Enes Gülpınar ikinci, Mehmet Alparslan Bülbül üçüncü, 8 Yaş ve Altı Kategoride Akif Ergün birinci, Oğuz Bozaslan ikinci oldu.

Kelkit ilçesinde ise Açık Kategoride Ayaz Yılmaz birinci, Ali İhsan Yılmaz ikinci, Yusuf Eymen Kaya üçüncü, 10 Yaş ve Altı Kategoride Sezgin Ali Uzun birinci, Elif Irmak Meral ikinci, Zeynep Örnek üçüncü, 8 Yaş ve Altı Kategoride Mevlüt Ömer Sönmez birinci, Doğukan Duman ikinci ve Ömer Ali Alan üçüncü oldu.

Satranç İl Temsilciliği emeği geçen herkese teşekkür edip derece alan sporcularımızı tebrik ederken Gümüşhane’nin satranç şehri olması için, gençlerin zihinsel, psikolojik ve sosyal gelişimlerini desteklemek için bu tür turnuvaların devam edeceği vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER