VATANINI SEVEMEYENLER...

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır, Diploma insanın cehlini alsada; "Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır...
Aslında tam olarak konunun özeti bu sözler

Ülkemiz okumuş cahil ve hain insanlarla dolu ve bu insanlar korkusuzca seslerini yükseltebiliyorlar. Seslerinin böyle yüksek çıkması bizlerin hatası olsa gerek.
ODTÜ'den başlayacak olursak: Biz ODTÜ'den başarılar beklerken  faşist, saygısız, seviyesiz insanlar, ibadet özgürlüğünü yerine getirmeye çalışan insanlara saldırıyorlar ve özgürlükten bahsediyor bu faşist insanlar.
Rektör niye var? Herşeyi yapan ama öğrencisini koruyamayan doğru düzgün mescit yapamayan rektör görevini mi yapıyor yoksa oradaki vandalların önünü mü açıyor? Bana sorarsanız vandalların önünü açıyor. Devlet bir şekilde bu zulümlere dur demeli.

Rusya meselesine bakacak olursak: Tüm dünya Türkiye'nin haklı olduğuna inansa da hatta Rusya halkının bir bölümü bile bize hak verse de sadece ve sadece Erdoğan düşmanlığı sebebiyle Rusya'ya destek veren Putin haklı diyen özellikle yine okumuş cahillerimiz ve vatan hainliği tescillenmiş paraleller Allah sizleri ıslah etsin sizlere diyecek birşey bulamıyorum..

En önemlisi ise burası.
Ülkemizin terör örgütüne karşı verdiği mücadeleyi takdirle takip ediyorum yalnız bu mücadelenin farklı kulvarlarda devam etmesinde fayda görüyorum.
Terörle silahlı olarak nasıl mücadele veriyorsak aynı şekilde ülkemizin her yerinde, hiçbir kurumunda taviz vermeyerek mücadele etmemiz lazım.

Öncelikle terör örgütü propagandası yapan vekillerin bir an önce dokunulmazlıkları kaldırılmalı ve hızlı bir şekilde mahkeme karşısına çıkarılmalıdır.
Devletin kurumlarında; doktor, memur, belediye çalışanları her kim ki bu örgüte destek veriyorsa vatandaşlıktan çıkarılmalı ve cezaları verilmelidir.

Düşündükçe içimi acıtıyor. Bu insanların ülkemizde olmaması gerekirken üniversitelerimizde ders veriyor olmaları akademisyen vasfıyla terör örgütüne yardım ve yataklık ediyorlar. Bunlara Aydın veya Akademisyen denilmesini bile kaldıramıyorum. Üniversitelerimizi bunlara mahkum edemeyiz.
Gündemden bir örnek verecek olursak Sözde akademisyen olan 1100 kişi devleti bölgede halka karşı katliam yapmakla suçluyor! PKK'ya ise tabi ki eleştiri yok.
Bu resmen terör örgütü propagandasıdır. Bu ülke, terör propagandası yapan bu 1100 kişiye gereken ne ise yapmalı hak ettikleri cezanın faturası kesilmelidir.

Devletin üniversitesinde, devletten maaş alacaksın sonra da katil devlet diyeceksin!  PKK terör örgütünü destekleyeceksin oh ne ala memleket.

Terör örgütüne yardım ve yataklık edenler ister milletvekili ister doktor ister memur ister hoca olsun, hepsi meslekten ihraç edilmeli.

Ve meşhur hain medyamız. Açık açık terör propagandası yapan medyamız. Özgürlük deyip küfürler eden medyamız. Bunların da en kısa zamanda hak ettiklerini bulmalarını temenni ediyorum.

Ne demişti Sultan Abdülhamit Han:
Hak isteyenin hakkını verin
Baş kaldıranın başını kesin

Allah içimizdeki bu hainlere fırsat vermesin.

Son olarak İstanbul'da patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.
Ülkemizin başı sağ olsun .
Fransa, terör saldırısında haber yasağı, sosyal medya yasağı gibi kısıtlamalar getirdi. Kimse Fransa'ya birşey demedi kimse Fransa'ya katil demedi. Aynı saygıyı kendi ülkemize yapalım

Bir partiyi veya bir hükümeti sevmek zorunda değiliz; VATANI sevelim yeter!

YORUM EKLE