Gümüşhanespor'un emektarı kurtarılamadı

Gümüşhanespor'a uzun yıllar aşçı olarak hizmet veren Orhan Turgut (58) geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti.

Gümüşhanespor'un emektarı kurtarılamadı

Gümüşhane ve Gümüşhanespor camiasının yakından tanıyıp bildiği, kentin sevilen yüzlerinden, İncinur Fabrikası ve Gümüşhanespor'un uzun yıllar aşçılığını yapan Orhan Turgut, dün gece geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yumdu.

Nefes darlığı şikayeti nedeniyle dün hastaneye müracaat ettikten sonra evinde istirahat eden Turgut, sabaha karşı yeniden rahatsızlanınca Gümüşhane Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Turgut'un duran kalbi bir daha çalıştırılamadı.

2 çocuk babası Turgut'un cenazesi 19 Kasım Cuma günü Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesi Süme Mahallesinde cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verilecek.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Diğer yandan Gümüşhanespor kulübü de sosyal medya hesaplarından Turgut için taziye mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüz eski aşçılarından Orhan TURGUT' un vefat haberini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa DÜLGER
Mustafa DÜLGER - 2 yıl Önce

Sevdiğim bir abimdi..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabır dilerim..

Dr. Ayla SAN
Dr. Ayla SAN - 2 yıl Önce

Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum.

Samet kalaycıoğlu
Samet kalaycıoğlu - 2 yıl Önce

Bizde az yemeğini yemedik Allah mekanını cennet eylesin inşAllah ailesine sabırlar versin

Engin yayla
Engin yayla - 2 yıl Önce

Çok değerli ve mütevazi Bi abimizdi Allah mekanını cennet etsin geride kalanlara Rabbimden sabırlar versin yattığın yerde rahat uyu be abim

SIRADAKİ HABER