MHP’den ‘Sevdamız Gümüşhane’ etkinliği

Gümüşhane dışında yaşayan Gümüşhaneli 40 kanaat önderi MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı’ya destek olmak için Gümüşhane’ye geldi.

MHP’den ‘Sevdamız Gümüşhane’ etkinliği
Gümüşhane dışında yaşayan Gümüşhaneli 40 kanaat önderi MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı’ya destek olmak için Gümüşhane’ye geldi.

MHP MYK Üyesi Musa Küçük eşliğinde gazeteci, yazar, yönetici, eski bürokrat, iş adamı, eski belediye başkan adayları, İstanbul MHP il, ilçe yöneticilerinden oluşan heyet ilçelerde çeşitli temaslarda bulunduktan sonra Sevdamız Gümüşhane adlı programa katıldı.

MHP İl Başkanı Ali Ateş ve MHP heyeti ile birlikte kahvaltıda bir araya gelerek güne başlayan heyet, Gümüşhane merkezde kısa bir şehir turu attıktan sonra ilçelere hareket etti. Kelkit, Şiran, Köse, Torul ve Kürtün ziyaretlerinin ardından tekrar Gümüşhane’ye döndü.

Atatürk Kültür Merkezinde yapılan “Sevdamız Gümüşhane” adlı programa katılan heyet,

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, “Gümüşhane Anadolu'nun ülkücü hareketin kalesi olmuştur olmaya da devam edecektir. Bugünlerde bu kaleyi düşürmek için Türkiye’nin ve İstanbul’un güçleri maddi manevi üç hilalin dalgalandığı kaleyi düşürmeye çalışıyorlar. Onlar uğraşsınlar nafile. Üç Hilal Kuşakkaya’nın tepesine dikildi onu indirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

Ateş, şunları söyledi: “Değerli dava arkadaşlarım. Sizler İstanbul’dan buraya geldiniz, bizlere manevi gönül desteyi verdiniz. Hoş geldiniz bizleri gururlandırdınız. Sermayeye karşı bizlerde gönüllerimizi birleştirdik. Değerli dava arkadaşlarım şu anda mücadele ettiğimiz kişileri sizler biliyorsunuz. Ben günlerdir soruyorum bu değirmenin suyu nereden geliyor, bu paralar nereden geliyor. Ne yaparsa yapsınlar biz önce Allah’a sonra sizlere güvenerek bu yola çıktık. İnşallah 1 Kasım akşamı üç hilali yine burçlara dikeceğiz.”

MHP MYK Üyesi Musa Küçük te “Bugün ilimizi ve ilçelerimizi ziyarette bulunduk. 1 Kasım akşamına kadar gece gündüz köy köy dolaşacağız, çalışacağız. Türk milliyetçileri hiçbir zaman hayırcı olmamıştır. Hiçbir zaman bu milletin hayırına olacak bir işe hayır dememiştir. Kim millet iradesini tanımamış ise, kim bu seçimler yenilensin demiş ise Allah onu perişan etsin. İsteseler bir saatte hükümet kurulurdu ama bir oyun kurdular sahnelemeye çalışıyorlar. Türk Milleti bu oyunu bir kasımda bozacaktır” diye konuştu.

Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı ise konuşmasında il dışından gelen misafirleri selamladıktan sonra “Biz insanların gönlüne girdik, sandığa sahip olacağız hep birlikte başaracağız Allah’ın izniyle. Benim yaptırdığım bilboardları bize reva görmeyenlere 1 Kasım akşamı hesabını soracağız” dedi.

Program geceye katılan misafirlerin kısa konuşması ile son buldu.
Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 07:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER