Saadet gazetecilerle buluştu

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl teşkilatı kent merkezinde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Saadet gazetecilerle buluştu
Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl teşkilatı kent merkezinde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir, Saadet Partisi Gümüşhane Milletvekili adayı Celalettin Karakoç, Saadet Partisi Gümüşhane İl Müfettişi Hüseyin Burhan, partililer ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Demir, Saadet Partisi olarak Türkiye’nin sorunlarının yanında Gümüşhane’nin sorunlarını da sahiplenen bir teşkilat olduklarını belirterek, hedeflerinin öncelikli olarak Gümüşhane’de göçün önüne bir an önce geçilmesi olduğunu söyledi.

Demir, seçmen sayılarına göre 5 bin kişinin göç ettiği Gümüşhane’de merkezi yönetimin Gümüşhane’deki istihdam alanlarını artıracak şekilde projeleri ve yatırımlarını bir an önce başlatması gerektiğini de ifade etti.

Seçim çalışmalarına 5 Ekim itibariyle başladıklarını kaydeden Demir, “Torul ve Kelkit ilçemizi ziyaret ettik. Tempomuzu daha da artırarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

“YÜREĞİNİN SESİNİ DİNLE, SAADETİ DUYACAKSIN”

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Öbektaş Beldesinde doğup büyüyen, İstanbul’da özel okul işletmeciliği yapan Saadet Partisi (SP) Gümüşhane Milletvekili adayı Celalettin Karakoç da Türkiye’de Saadet’siz bir çözümün olamayacağını söyledi.

Milli görüş hareketinin geçmişten bugüne herkesin gönlünü kazanmış bir hareket olduğunu belirten Karakoç, “Çünkü ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunmuştur. İnsanımız dışlamamıştır. Herhangi bir fikri yapıdan dolayı kimseyi suçlamamıştır. Ülkemizin bölünmemesi için canla başla çalışmıştır” dedi.

“REFAH SEVİYEMİZİN YÜKSELMESİ HEPİMİZİ MEMNUN EDİYOR”

Türkiye’nin sanayi sektöründe ciddi bir atılım gerçekleştirmesi gerektiğinin altını çizen Karakoç, “Türkiye eğer sanayi bakımından kalkınmazsa, güçlenmezse güçlü bir ülke olamayız. Hala da olamadık. Bugün 600 milyar dolar civarında ülkemizin dış ve iç borcu vardır. Ekonomik yönden kalkınmış bir ülke haline getirilemedik. Elbette iktidarımızın yoluna, hastanesine, hizmet sektöründeki çalışmalarına, üniversitesine teşekkür ediyoruz. Refah seviyemizin yükselmesi hepimizi memnun ediyor. Biz buna bir şey diyemeyiz. Ama bu yolları bu çalışmaları yapan araçlar, makineler neden bizim ürünümüz değil. Bunu neden sormuyoruz? Biz de bu kafa yok mu? TÜBİTAK neye yarıyor. Ar-Ge’ler neye yarıyor? Özel sektör vergilerden dolayı üretime dönük ciddi atılımlar yapamıyor. Ar-Ge’yi devletin desteklemesi lazım. Üniversitelerin bu konuda iş birliği yapması lazım. Bir Türk vatandaşımız Nobel ödülünü aldı. Çok mutlu olduk. Ama ben isterim ki bizim üniversitelerimizden bir hocamız ödül alsın. Bu manada Prof. Aziz Hocayı tebrik ediyoruz” diye konuştu

Saadet Partisi’nin vaatlerini de sıralayan Karakoç, “Saadet Partisi iktidarında doğan herkes ölene kadar ücretsiz tedavi edilecektir. Şu anki katkı payları da kaldırılacaktır. Biz kadınlarda 25 yıl, erkeklerde 30 yıl çalışıldıktan sonra yaşına bakmaksızın emekli edeceğiz” dedi.

Konuşmasının sonunda İslam kardeşliğine vurgu yapan Karakoç, “Biz Müslüman bir milletiz. İslam kardeşliğine dayalı olmayan hiçbir çözüm, çözüm değildir. Halkımızla kardeşlik bağlarımızı pekiştireceğiz. Türk-Kürt ayrımı yapmamak durumundayız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER