Ara
Gümüşhane
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8562 %0.06
50,7069 %0
6.182,23 % -0,17
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor

Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Selçuklu mimarisinde yapılacak olan 4 katlı yeni emniyet müdürlüğü binası 21 Şubat’ta ihale edilecek.

209
Gösterim

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Selçuklu mimarisinde yapılacak olan 4 katlı yeni emniyet müdürlüğü binası 21 Şubat’ta ihale edilecek.

Vali Okay Memiş, konuyla ilgili Kelkit Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Hasan Taşan’dan brifing aldı.

Mevcutta ilçede bulunan bölge trafik denetleme istasyonu arazisinde 2 bin 821 metrekare arazi üzerine yapılacak olan 4 katlı yeni hizmet binası İl Özel İdaresi tarafından 21 Şubat tarihinde ihale edilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü yatırım programında bulunan tesisle ilgili sunum eşliğinde bilgi alan Vali Okay Memiş, yaptığı açıklamada uzun süredir takip edilen Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının Selçuklu mimarisi ve yöre mimarisine uygun olarak yapılacağını belirterek, tesisin şimdiden hayırlı hizmetlere vesile olmasını diledi.

“Yerleşim yerinin asayişini önce o memlekette yaşayan insanlar sağlar”

Tesisin bir yılda tamamlanacak şekilde ihale edileceğini dile getiren Vali Memiş, “İnşallah burada asayişin temininde arkadaşlarımıza kolaylık sağlar bu binamız. Bir yerleşim yerinin asayişini önce o memlekette yaşayan insanlar sağlar. Bir kentin asayişi doğrudan görevi olmamakla birlikte öncelikle Belediye Başkanına emanettir, o köyün muhtarına emanettir. Eğer o köyün, beldenin, ilçenin ileri gelenleri yönetimlerini ve idarelerini adaletli bir şekilde yaparlarsa, kamu kaynaklarını çarçur etmeyip, başkalarına peşkeş çekmezlerse o memlekette huzur olur. O memlekette huzur olması emniyetin ve jandarmanın işini kolaylaştırır” dedi.

Kelkit emniyetine yeni araç

Toplantının ardından Hükümet Konağı önünde Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü emrine tahsis edilen yeni görev aracının anahtarı Vali Okay Memiş tarafından İlçe Emniyet Müdür Vekili Hasan Taşan’a teslim edildi.

Toplantıya Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aydın, Belde Belediye Başkanları ve yetkililer katıldı.

Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 1
1 / 13
Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 2
2 / 13
Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 3
3 / 13
Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 4
4 / 13
Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 5
5 / 13
Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 6
6 / 13
Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 7
7 / 13
Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 8
8 / 13
Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 9
9 / 13
Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 10
10 / 13
Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 11
11 / 13
Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 12
12 / 13
Kelkit’in yeni Emniyet Müdürlüğü binası ihale ediliyor 13
13 / 13
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *