AK PARTİ TEVBE ETSİN. AMA ACELE ! ! !

Sayın Başbakan açıklama yapıyor balkondan:

1.Parti olarak seçimi kazandık,diyor. Bende diyorumki Ak parti kurumsal kimliği ile Sn.ERDOĞAN’ın,Başbakan Davudoğlu’nun siyasi hayatlarının en büyük kaybıdır bu. 10 yılı aşkın iktidar yıkılıp 4 parçaya bölünmüştür. Rakamlara da baktığınızda diğer partiler aşağı yukarı oyları koruduğu görüldüğünde oyları buharlaşan tek parti olmuştur.

Bu yenilgi iktidarı bölmekle kalmayıp siyaseti tıkamış ,iktikrar ve yatırımları türbülansa sokmuştur.

Hesabı verecek olanda işi çözecek olanda görünki yine Ak partidir.Bunu nasıl yapacak ama;

Bunu yapmak için AK PARTİ kafalar koparmadan önce kendi kafasını değişecek.Daha sonra kollarını ayaklarını ve onlarında kafalarını değişecek.

Hasta abdest alıp çıkacak halkın karşısına.. Diyecek halka ki :

Ey Anadolum ben senin hizmetkarınızdım önceki gün,dün senin efendin olmaya kalktım, pişmanım.

Yine ve yeniden hizmetkarlık için adayım.İlk gün nasıl gelmişsem şimdi de öyle geliyorum.

Tabiki bide İlahi karşılığı olacak.Eyi bi tevbe edecek Rabbibe karşı.  Tevbe ‘den sonra nelerle gelecek bunu diğer yazıya saklıyorum. Ama ilk olarak ne yapmalı derseniz:

Öncelikli kendini efendi zanneden Başların başarısızlığını cezalandırıp onları yedek kulübesine alacak.(Tevbe de etseler, yüzleri eskidi çünkü).

Unutmayalım İktidarı 4 ‘e böldüren bir partinin genel başkanı kesinlikle değişmelidir.Ona bağlı tüm kollar; İl ,ilçe ve diğer organlar güncellenecek.Bunun için ne kadar hızlı olması gerektiğini onlar daha iyi biliyorlar.

İnanın o ilk meclis günü bu millet için matem günü gibiydi. Soyadı ÖCALAN olan biri meclis kürsüsünden dünyaya haykırdı. Bunuda İstiklal marşımı yok sayıp,o kirli ağızlarını eğip bükerek yaptılar. Bunları bu kürsüye kim taşıdı. Hiçbirzaman bir siyasetçi halkı sorumlu tutamaz. Sorumlu halk değilse kim?Söyleyin efendiler kim? Yada efendilik taslayanlar kimlerdi?

Deli bizim deli ölünün canı çıktı zaten diyelim. İstikrar ,güven ve Anadolu halkının yine iktidarını isteyen halk yine güvensinde gelsin sandıklara ve kayıplar telafiye koyulsun.

Şimdi son kez diyorum ki Haydi Ak parti tevbeye…AMA ACELE !!!
YORUM EKLE