Gümüşhane'de Avrupa Günü Kutlandı

Gümüşhane’de 9 Mayıs Avrupa Günü nedeniyle bir kutlama programı düzenlendi.

Gümüşhane'de Avrupa Günü Kutlandı
Gümüşhane’de 9 Mayıs Avrupa Günü nedeniyle bir kutlama programı düzenlendi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen programa Vali Vekili Cahit Karatepe, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdener, Vali Yardımcısı Armağan Önal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, ilçe Kaymakam ve Belediye Başkanları, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, kamu kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gümüşhane Valiliği Avrupa Birliği Bürosu tarafından organize edilen programda Eurodesk İl Temsilcisi Erkan Duman, günün önemine dair konuşmasını yaparak AB hakkında çeşitli bilgiler aktardı.

Programda daha sonra AB günü nedeniyle düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Yarışmada Nurseli Şahinöz, Ahusena Keleş, Oğul Köksal, Mert Eren Salantur, Gülsude Yıldız, Esen Salantur, Gürkan Durmuş, Tuğba Ölmez ve Bedir Altuntaş ödüle layık görüldü.

Yarışmada dereceye girenler ile protokol üyelerinin toplu fotoğraf çektirmesinin ardından program kokteyl ile son buldu.
Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2013, 13:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
milli görüş
milli görüş - 11 yıl Önce

ab sevdasi buralara kadar gelmiş demek. avrupa birliği dağiliyor, iflas ediyor. biz hala avrupa birliğine girmeye çalışıyoruz. adamlar herşeyi bizden öğrendi. avrupa birliği hristiyan birliği.

murat reis
murat reis - 11 yıl Önce

avrupa günü ne demek yahu bunun amacı ne avrupayı bizden üstün göstermek mi?kendi değerlerinden utanan başkasının gününüde kutlar her değerinide alır..3 mayıs türkçüler gününü kutlayan varmıydı peki?

SIRADAKİ HABER