Haydi Gazete Okuyalım!

Gümüşhane Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi Duyarlılık Grubu etkinliklerine devam ediyor.

Haydi Gazete Okuyalım!
HABERİN GALERİSİ
Haydi Gazete Okuyalım!

Haydi Gazete Okuyalım!

Gümüşhane Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi Duyarlılık Grubu etkinliklerine devam ediyor.

Hamsi şöleniyle başlayan etkinlikler kapsamında bugüne kadar sağlık için spor amacıyla Süleymaniye yürüyüşü, devlet hastanesinde hasta ziyareti, ihtiyaç sahipleri için başlatılan kuru gıda yardımı çalışmalarının ardından kültürde duyarlılık kazandırmak amacıyla gazete okuma etkinliği düzenledi.

Toplam 50 kişiden oluşan duyarlılık grubu saat 12.00-13.00 arası Zafer Meydanı önündeki çay ocaklarında “Haydi Gazete Okuyalım” afişini asarak toplandılar. Çay ocaklarına dağılan grup izinle oturdukları masalara bir saat süreyle birlikte gazete okumak istediklerini belirterek amaçlarının popüler kültürle yoğrulmuş insanlarımıza gerçek gündemlerimizi hatırlatarak farkındalık oluşturmak olduğunu ifade ettiler. 

Okul Müdürü Yaşar Gül Başkanlığında, proje sorumluları Şener Öktem ve Ayşe Filiz tarafından yürütülen projede öğrenciler, sanatta, sporda, yardımlaşmada, trafikte, kültür ve edebiyatta, eğitimde, hasta ve yaşlı ziyaretleşmelerinde duyarlılık üst başlığıyla toplumda zayıflamakta olan değerleri hatırlatacak etkinliklere devam edeceklerini ve “Duyarlı Birey Duyarlı Toplum” sloganıyla çıktıkları bu yolda farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini belirttiler.

Okul aile birliği başkanı Adem Ay da projenin maddi sorumluluğunu üstlendiklerini öğrenci ve öğretmenlerin yanında olduklarını söylediler.
Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2012, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER