Okul Aile Birliği Kurtman'a Cevap Verdi

"Gazipaşa ve Aysın Rafet Okul Aile Birliği ortaklaşa hareket ediyor"

Okul Aile Birliği Kurtman'a Cevap Verdi
Karaer Mahallesi muhtarı Mehmet Kurtman’ın geçtiğimiz günlerde Gazipaşa İlköğretim Okulu Okul Aile Birliğine yönelik suçlamalarına Başkan Ruşen Kalaycı’dan cevap geldi.

Kurtman’ın okul aile birliği başkan ve üyelerinin hiçbir faaliyete katılmadığını öne sürdüğünü ifade eden Kalaycı, yaptığı açıklamada Okul Aile Birliği Başkanlığı olarak okulun en iyi şartlarda eğitim ve öğretim vermesi için gereken tüm adımları attıklarını ve atmaya da devam ettiklerini söyledi.

Gazipaşa’nın Aysın Rafet Ataç İlköğretim okulu ile aynı binada eğitim vermesinin elbette ki veli ve öğrencilere bazı sıkıntılar getirdiğini belirten Kalaycı,  açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

HER İKİ OKUL AİLE BİRLİĞİ ORTAK HAREKET EDİYOR

“Biz Okul Aile Birliği olarak iki okulun ayrı ayrı binalarda eğitim ve öğretim görmesi için Aysın Rafet Ataç İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği üyeleri ile birlikte Sayın Valimizin Makamında Milli Eğitim Müdürü ve yetkili personelle birlikte görüştük. Sayın Valimiz kendi çocuğunun da Gazipaşa İlköğretim okulunda olduğunu, konuyu iyi bildiğini ve tüm çocuklarımız için iki okulun ayrı binalarda eğitim öğretime devam etmeleri için gerekli adımları atmakta olduklarını, imkanlar dahilinde bu sorunun çözüleceğini söylemiştir.

TELEKOM’UN HİZMET BİNASININ KİRALANMASI İÇİN GEREKLİ ADIMLAR ATILDI

Daha sonra ki zamanlarda yine okul aile birliği başkan ve üyeleri ve hatta sınıf temsilcileri ile birlikte Milli Eğitim Müdürünü ziyaret ederek konu ile ilgili olarak hangi adımların atıldığı noktasında bilgi istedik. Milli Eğitim Müdürü de ilimiz İl Telekom Müdürlüğünün hizmet binasının kiralanması için gerekli adımları attıklarını ve yetkililerden cevap beklediklerini ifade ettiler. Bizde bu konuyu yakından takip edeceğimizi bildirerek ayrıldı.

Kısacası biz okul aile birliği olarak çocuklarımızın geleceği için gerekli tüm adımları atmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman vurdum duymaz olarak davranmadık, davranmayız da.

HEP BİRLİKTE BU SORUNU ÇÖZECEĞİZ

Yukarı da bahsettiğim gibi her iki okulun öğrencileri bizim evlatlarımız olduğu gibi ilimizde görev yapan tüm yetkililerin de çocuklarıdır. Ben inanıyorum ki herkes elinden gelen gayreti sarf etmektedir ve bu sorunu yakın zaman içerisinde çözeceklerdir. Birilerini suçlamakla, agresif tavırlar sergilemekle bu işler çözülmez. Ben buradan her iki okulun velisine ve öğrencisine seslenerek diyorum ki; hiç merak etmeyin bu sıkıntı inşallah amiri, memuru, öğretmeni, velisi ve öğrencisi ile el ele vererek çözülecektir.”
Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2012, 00:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet  Kurtman
mehmet Kurtman - 11 yıl Önce

yukarıdaki haberde karaer mahallesi muhtarı mehmet kurtmanın aysunrafetin öğrençilerini istemediklerini buyuran beyler il mili eğitim müdürlüğünün avukatlığını yapmasınlar ikinçisi haberde okul aile birliğinin il telekom binasını alacak beyler bina boş niye almıyorlar burda milli eğitim kendi konforunu düşünüyor komu oyuna saygıyla duyurulur

SIRADAKİ HABER