Gümüşhanespor Erzurum'u Konuk Edecek

Müsabaka 16 Eylül Pazar günü saat 16.00'dan itibaren Kadırga TV'den canlı yayınlanacak.

Gümüşhanespor Erzurum'u Konuk Edecek
Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele edecek olan Gümüşhanespor kendi saha ve seyircisi önünde Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Gümüşhanespor’da hazırlıklar son aşamaya gelirken, teknik direktör Yavuz İncedal, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak için tüm güçlerini sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Ligde üst sıraları hedefleyen bir takım olarak Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u mutlak suretle yenmek istediklerini belirten İncedal, "3 puan dışında başka bir sonuç düşünmüyoruz” dedi.

GÜVENİM TAM

Bu sezon hedeflerinin zirve yarışı içerisinde olmak olduğunu dile getiren İncedal, “Bunu başaracak oyuncu kadrosuna sahibiz. Bu sezon özellikle iç saha maçlarında kesinlikle puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Bu maçta en büyük kozumuz taraftarımız olacak. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u kendi evimizde taraftarımızın da desteği ile evine eli boş göndereceğiz. Oyuncularıma bundan önce olduğu gibi bu maçta da güvenim tam” ifadelerini kullandı.

MAÇ KADIRGA TV'DE

Ligde kendi seyircisi karşısında ilk müsabakasına çıkacak olan Gümüşhanespor'da saat 16.00'da başlayacak olan müsabaka Kadırga TV'den canlı yayınlanacak.

UYDU BİLGİLERİ

D-SMART 273. KANALDA UYDU BİLGİLERİ
Kanal Adı: Kadırga TV
Frekans: 12729
Polarizasyon: Horizontal
SymbolRate: 30000
FEC: 5/6
Audio PID: 156
Video PID: 155
Uydu: Türksat 3A
Kapsama: Batı
Yayın Türü: TV
Paket: Türksat Batı Paket 3
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2012, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER