Gümüş büyük oynuyor

Kırmızı-Beyazlılar, transferde önemli isimleri kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor

Gümüş büyük oynuyor
Asbaşkan Gürler, “Transferde sürpriz isimleri kadromuza katmak için sıkı bir şekilde çalışmalarımızı ve görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz PTT 1. Lig’e çıkmaktır” dedi

Gümüşhanespor Asbaşkanı Mutlu Gürler, İdris Çimen başkanlığındaki eski yönetime teşekkür etti. Kaya Büyükbayraktar başkanlığındaki yeni yönetimin şehirde havanın değişmesini sağladığını belirten Gürler, “Bunun yanında bizden önceki yönetimler kulübü borç batağına sokmadı. Kulübü en iyi şekilde yönettikleri için teşekkür ederim” dedi.

“Yeni sezonda şehrin kulüple bağının güçlendirilmesi önceliğimiz olacak” diyen Gürler, “Kaynaklarımızı iyi kullanacağız. Maddi ve insan kaynaklarını en iyi şekilde değerlendireceğiz. Alt yapıya öncelik veren bir kulüp olacağız. Sportif başarıdan çok centilmenliğe, fair-play’a daha çok önem veren bir kulüp olacağız” diye konuştu.

Kulübü hiçbir kritik tartışmanın içine sokmadan, seyir zevki yüksek müsabakalar oynamak arzusunda olduklarını ifade eden Kırmızı-Beyazlı takımın Asbaşkanı Mutlu Gürler, “Önceliğimiz kurumsallaşma olacaktır. Gururla ve keyifle paylaştığımız sorunsuz kulüp görüntüsünü kulübümüz durdukça sürekli hale getirmek arzusundayız. Bunun için kurumsal kimliğimizi bütün ayrıntıları hesaba katarak yeniden yapılandırmak amacındayız” şeklinde konuştu.

Yönetim olarak hedeflerinin yüksekliğine paralel olarak Türk spor kamuoyunun yakından tanıdığı eski mili sporcu Fatih Akyel’i takımın başına getirdiklerini dile getiren Gürler sözlerini şöyle sürdürdü: “Fatih Akyel hocamızla yaptığımız sözleşme şehrimizde heyecanla karşılaştı. Bu heyecanı ve bu atmosferi başarıyla taçlandırmak öncelikle teknik kadronun görevi olarak algılanmalıdır. Bunun yanı sıra kıymetli bir spor adamını Şenay Yılmaz hocamızı kulübümüzde sportif direktörlüğe getirerek bu dönemin kurumsal yapılaşmasının köşe taşları yerine oturtulmuş oldu.”  İç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini de kaydeden Gürler, sözlerini şöyle noktaladı: “Transferde kısa zaman içerisinde sürpriz isimleri kadromuza katmak için sıkı bir şekilde çalışmalarımızı ve görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Taraftarlarımız merak etmesin. Gerekli takviyeleri yapacağız. Yeni sezonda tek hedefimiz PTT 1. Lig’e çıkmaktır.”

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER