Gümüşhane geçit vermez

Ligde zirve mücadelesi yapan Gümüşhanespor hafta sonu konuk edeceği Darıca Gençlerbirliği maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Gümüşhane geçit vermez
Ligde zirve mücadelesi yapan Gümüşhanespor hafta sonu konuk edeceği Darıca Gençlerbirliği maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Antalya’da gerçekleştirdiği kampın ardından kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar lider olarak haftaya girecek rakiplerini mağlup ederek aradaki puan farkını azaltmayı hedefliyor. Gümüşhanespor, aynı zamanda ligin ilk yarısında mağlup olduğu rakibini yenerek rövanşı almak amacında.

HEDEF ÜÇ PUAN

Kırmızı-Beyazlı takımın başkanı İdris Çimen, sahalarında konuk edecekleri Darıca Gençlerbirliği’ni yeneceklerine olan inançlarının tam olduğunu söyledi. Darıca Gençlerbirliği’ni evlerine eli boş göndereceklerini kaydeden Çimen, “İkinci yarının ilk haftasında önemli bir müsabakaya çıkacağız. Hedefimiz üç puan olacak. Taraftarımızın desteğiyle birlikte bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. bu maçtan çıkaracağımız 3 puan iler ki haftalar öncesi de bize büyük moral olacaktır” diye konuştu. 

İNCEDAL: EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ

Gümüşhanespor teknik direktörü Yavuz İncedal, devre arasını çok iyi çalışarak değerlendirdiklerini söyledi. Bu emeklerinin karşılığını ikinci yarıda alacaklarını düşündüğünü ifade eden İncedal, “İkinci yarıda çok daha iyi olacağız. İkinci yarıda tüm oyuncularım üzerlerine düşen görevi yerine getirecektir. Bundan en küçük bir endişem yok. Taraftarlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. İncedal, bu hafta sonu evlerinde misafir edecekleri darıca Gençlerbirliği karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu da dile getirerek, “Bu zorlu maç öncesi takımda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor” diye konuştu.

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2013, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER