Öğrencilerden Gümüşhanespor’a Proje

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Gümüşhanespor yönetim kurulu üyeleri Fazıl Ceylan ve Vedat Koç, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği sunuma katıldı.

Öğrencilerden Gümüşhanespor’a Proje
Gümüşhanespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Gümüşhanespor yönetim kurulu üyeleri Fazıl Ceylan ve Vedat Koç, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği sunuma katıldı.

Gümüşhane Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencileri Ahmet Öksüz, Halit Taşcan, Emre Demir, Emrah Köroğlu ve Ayşe Nur Keskin, İmaj Yönetimi dersi için Gümüşhanespor’u konu ederek sunum hazırladı.

Sunumu yaparken Gümüşhanespor forması giyen öğrenciler aynı zamanda teknik adam ve kulüp yöneticilerini de sunuma davet etti. Gerçekleştirilen sunumda öğrenciler, Gümüşhanespor için bir çok projeyi ele aldı. Hazırlanan projelerin kulüpte değerlendirileceğini de söyleyen yöneticiler, öğrencilere yapmış oldukları sunumdan dolayı teşekkür etti.

MASKOT PROJESİ

Günümüzde birçok takımın maskotu olduğunu ve bu maskotların hem takımın tanınırlığını hem de algılama kolaylığı sağlayacağını belirten projeyi öncelikli olarak faaliyete geçirmek istediklerini belirten yöneticilerinden Fazıl Ceylan, “Gümüşhanespor’un bu ve buna benzer değişikliklere ihtiyacı olduğunu öğrenciler güzelce ele almış. Maskotların maçlardan önce Gümüşhane sokaklarında gezip halkı maça davet etmesi çok güzel bir proje. Bizde öğrencilere hem destek sağlamak adına hem de takımımız adına bu projeyi en kısa zamanda hayata geçirmek istiyoruz.” dedi. 

ENGELLİLER STADYUMDA

Dikkat çeken bir diğer proje ise “Engelliler Stadyumda” projesiydi. Türkiye’nin  yüzde 12’sini oluşturan engelliler stadyumlarda yok sayılıyor. Gümüşhane’de bulunan engelliler, Gümüşhanespor maçlarını stadyumda rahatlıkla izleyebilmeleri için yapılacak olan yeni tribünde engellilere yer ayrılmasını gerektiği vurgulandı. Konu üzerine konuşma yapan yöneticilerden Vedat Koç, “Öğrencilerimiz çok hassas noktaya değinmişler. Bu konuda kendilerini gerçekten tebrik etmek istiyorum. Bu projeyi hayata geçirmek için tüm yönetici arkadaşlarla çalışacağız. Hepimiz birer engelli adayıyız, duyarlı olmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Sunumun ardından değerlendirme konuşması yapan İncedal, “Üniversite öğrencilerinin bizi buraya davet etmelerinden dolayı onur duyduk. Bizi çok iyi araştırmışlar, bütün eksikleri teşhis etmişler, sadece teşhis etmekle kalmamışlar ve çözüm üretmişler. Biz de bir 3t sistemi vardır, tespit, teşhis ve tedavi bunları çok iyi uygulamışlar. Bu yüzden hepsine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haberin Kaynağı: Ahmet Öksüz

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2012, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER