Dikkat! Acil Servis de taşındı

Gümüşhane'de geçtiğimiz hafta yeni binasında hizmet vermeye başlayan yeni Gümüşhane Devlet Hastanesi taşınma sürecini tamamlayarak tüm birimlerini yeni binaya aktardı.

Dikkat! Acil Servis de taşındı

Gümüşhane’de 2015 yılında yapımı tamamlanan ancak zemin sorunları nedeniyle açılamayan 200 yataklı yeni Gümüşhane Devlet Hastanesi uzun süren çalışmaların ardından riskler bertaraf edilerek 27 Aralık 2021 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlamıştı.

Bugün itibariyle eski hastane binasında hizmet veren Acil Servis, Kadın Doğum ve Ameliyathaneler de yeni binaya taşınarak süreç tamamlanmış oldu. Eski binada şimdilik yalnızca Covid-19 aşısı ve PCR tarama testi hizmetleri verilecek.

İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından taşınmayla ilgili şu uyarıyı yaptı:

"Değerli Gümüşhaneliler,
Bir haftadır eski(taşınan) hastanede verilen acil servis ve kadın- doğum hizmetleri bugünden itibaren Yeni Gümüşhane Devlet Hastanesinde verilmeye başlanmıştır.

Covid-19 aşısı ve PCR tarama testi hizmetleri eski hastanede verilmeye devam edecektir.

Önemle duyurulur."
 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2022, 22:05

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
acillik
acillik - 2 yıl Önce

yeni hastanenin yolu ayrı bir dert otopark sıkıntısı apayrı bir dert. bu ne sorumsuz bir projedir? resmen vatandaşa sıkıntı çıkarmak.

Yol
Yol - 2 yıl Önce

5-6 senedir beklenen yeni hastaneyi yolunu yapmadan faaliyete neden geçirildiğinin hiç bir mantıklı sebebi olamaz. 4-5 ay daha beklenip yolunu yapıp hizmete alabilirlerdi

Yol sorunu
Yol sorunu - 2 yıl Önce

Hastanenin yolu yok. Otoparkı yok. Otobüs ve dolmuşlar tek seferde virajlarda dönemiyor. Ama şu bir gerçek o yoldan araba aşağı uçmadıkça veya ölümlü kaza olmadıkça hastanenin yolu yapılmayacak.

arpsarp
arpsarp - 2 yıl Önce

bu proje çok güzel hastane çok güzel ama yer secimi yapanın yatacak yeri olcekmi bilmem proje süper yer seçimi sıfır.
ayrıca dün hastaneye vardığımızda bütün servislerin iyi kötü yeri belli dahiliye servisi hiç bir yerde yazmıyor listelerde york

Gümüşhane Gen TR
Gümüşhane Gen TR - 2 yıl Önce

Yolla ilgili haberde yapacak mısınız.

Halk.
Halk. - 2 yıl Önce

Taxi hastaneye kaça gidiyor bulardan dan bahsedelim lütfen, konum olarak hic güzel değil ben hakkımı helal etmiyorum.
Araba çıkmıyor.

Ahmet
Ahmet - 2 yıl Önce

Birşey bende söyleyeyim emirler mezarlığı hastaneden daha yakın

türkçeçi
türkçeçi - 2 yıl Önce

Bir medya mensubusunuz. Acil servis "te" taşındı yazmışsınız. Türkçe'de "te" diye bağlaç yoktur, "de" bağlacı vardır. Acil servis de taşındı yazmalısınız. Buna bile dikkat etmemişsiniz. Hastanenin neden düzgün yolu olmadığına ve neden o araziye yapıldığına yönelik şikayetlere mi dikkat edip haber yapacaksınız? Şaşırmadım.


SIRADAKİ HABER