Özel Nagihan gündüz bakım evinden görkemli 23 Nisan kutlaması

Gümüşhane kent merkezinde faaliyet gösteren Özel Nagihan Gündüz Bakım Evi, her yıl geleneksel olarak kutladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da coşkuyla kutladı.

Özel Nagihan gündüz bakım evinden görkemli 23 Nisan kutlaması

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kutlama programında minik öğrenciler defile, anadolu ateşi gösterisi, ateş böceği gösterisi, Türkiyem gösterisi, hayat bayram olsa gösterisi, sıralı playback gösterisi ve müzikli eğlence gösterilerini sundu.

Etkinlikte konuşan Nagihan Gündüz Bakımevi sahibi Nagihan Kural, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarımıza ve bizlere 23 Nisan 1920 yılında hediye eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz. Yapmış olduğumuz kutlama ile ulusal bayramın önemini, çocuklarımızın ilk sahne deneyimlerini ve kendilerine olan özgüvenlerini pekiştirdik. Başaralı bir ekibiniz var ise yaptığınız her etkinliğin amacı çocukları mutlu etmek içindir. Önce çocuk mutluluğu diyen ekibimizin emeğine sağlık diyor eğlence dolu geçen günün ardından minik kuzularımıza, katılım sağlayan tüm değerli velilerimize ve değerli ekibimize teşekkür ederiz” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ülkü
Ülkü - 1 hafta Önce

Muhteşem bir gündü Nagihan kred eşittir kalite

Ozan
Ozan - 1 hafta Önce

Anlamlı gün ve harika gösteri herkesin emeğine sağlık. Gümüşhane.gen.tr ye haber için teşekkür ederiz. Severek takip ediyoruz

SIRADAKİ HABER