MESELENİN ÖZÜ

Zor günlerden geçiyoruz. Etrafımızı ateşe veren emperyalist güçler içimizde de ateşi körükleyerek bizi hem içerden hem de dışardan ateşle imtihan ediyor.

Bilinçaltındaki korkuları yüzlerine ve sözlerine yansıyan sözde batılı dostlarımız, son zamanlarda hain planları ardı ardına devreye sokuluyor, ülkemizin üzerini kara bulutlarla örtmek istiyor. Biliriz, kirli planlarlar dün de vardı bugün de var muhtemel ki yarında olacak, ama tarih şahittir, bu yüce millet her şart altında üzerinde oynanmak istenen kirli oyunları tarihin çöplüğüne fırlatıp atmıştır.

Dört bin yılık bir bilgeliğe sahip bu yüce millet, üzerine hangi Bizans oyunlarıyla gelinirse gelinsin bu oyunların hepsini bozacak kudrete sahiptir. Atını daima özgürlüğe süren Türk milleti, dört bin yıllık şanlı bir mazisiyle tarihin altın sayfalarında yer tutmuş ve bundan sonra da tutmaya Allah’ın izni ve inayetiyle devam edecektir.

Düşman, kolları içeride ve dışarıda olan zorlu, çetin ve büyük bir ahtapottur. Bu ahtapot, Türk milletini kirli oyunlarla boyun eğdirerek kendisine secde etmesini istemektedir. Oysaki yüce milletimizin anlayışı Mehmet Akif Ersoy’un dizelerinde dile gelir, ‘’O, rükû olmasa, dünyada eğilmez başlar… ‘’ Emperyalist güçlere ruhunu öptürmeyen Türk milleti, ahtapotun kollarını keserek, onun beyin ölümünü er ya da geç gerçekleştirecektir.

Orta Doğuda istediği gibi at koşturan ve insanların canları, kanları, gözyaşları üzerinden kendi refahlarını artıran kapitalizmin şeytanları, bu duruma dur diyebilecek güçlü bir Türkiye istemediklerinden küfür tek millet olarak üzerimize fütursuzca geliyor. Biliyorlar ki bu necip millet büyük bir medeniyetin temsilcisidir ve gönül sınırları Afrika’yı, Asya’yı, Avrupa’yı kapsamaktadır.

Bir dönem hasta adam olarak adlandırdıkları, sonradan yatan aslan olarak gördükleri Türklerin ayağa kalkması onların güzel rüyalarını kâbusa çevirecektir. Güçlü bir Türkiye döneminde onun gönül sınırları içerisinde istedikleri gibi kirli operasyonlar yapamayacağını bilen şeytanın uşakları, her türlü şeytani planları devreye sokarak Türkiye’nin güçlenmesini önlemek istemektedirler.

Tarih adlı bilgenin bize aktardığı gibi kan ve can bedeli ile kazanılmamış tek bir zafer yoktur. Mücadele zorlu ve çetin olacaktır; ancak inanıyorum ki zafer bizimledir.
YORUM EKLE