Ustaoğlu, Memur-Sen’i ziyaret etti

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Ufuk Ustaoğlu, Memur Sen'i ziyaret etti.

Ustaoğlu, Memur-Sen’i ziyaret etti
AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Ufuk Ustaoğlu, Memur Sen'i ziyaret etti.

Memur Sen İl Başkanı Veli Ağaç, Memur-Sen e bağlı sendika başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette İl Başkanı Ağaç, Ustaoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Memur-Sen'in yaptığı çalışmalar ve hassasiyetleri hakkında açıklama yaptı.

AK Parti Milletvekili aday adayı Ufuk Ustaoğlu ise gösterilen sıcak ilgiye teşekkür etti.

“SENDİKALAR SADECE SEÇİM ZAMANLARI HATIRLANMAMALI”

Ustaoğlu “Sayın Başkanımızın yaptığı açıklamalara teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır, Memur-Sen ailesi içinde yer aldığımız için bu değerler ve hassasiyetler bizimde hassasiyetimizdir. Bu nedenle buraları ailenizim bir parçası olarak görüyoruz. Sendikalar sadece seçim zamanları hatırlanmamalı bu birliktelikler sürekli olmalı. Bu kapıyı daha çok açacağım. Aday olsam da, olmasam da  her zaman birlikte olacağız.” dedi.

“40 YILDIR YAŞADIĞIMIZ ŞEHRE HİZMET ETMEK İÇİN KAMUOYUNUN DESTEĞİNİ ALARAK YOLA ÇIKTIK”

Hafta sonu Ankara'da bir mülakat süreci yaşandığını ve çok verimli geçtiğini kaydeden Ustaoğlu, bu yola neden çıktığını sorusunu şöyle cevaplandırdı: “Bu yola çıkarken halkımıza, Gümüşhane'mize hizmeti önceleyerek, Gümüşhane'ye yapılması gereken ne varsa onu en üst düzeyde yapmak için 40 yıldır yaşadığımız şehre hizmet etmek için kamuoyunun desteğini alarak yola çıktık. Parti olarak mevcut oylarımızı artırarak başarılı olacağız.  Bana nasip olursa sorunlarımızı çözümü için, hizmet için çalışacağım. Aday olamasam da 8 Nisan sabahı aday olacak arkadaşlarımızla birlikte çalışıp oy oranımızı yükseltmek için çalışacağım.” dedi.

Katılımcıların sorularını cevaplandıran Ustaoğlu, Memur-Sen ile olan muhabbet ve birlikteliğin her zaman devam edeceğini belirtti.
Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER