SON DARBE

Türk tarihinde taht kavgaları çok olmuştur.Bunlardan sonuncusunu da şu anda bizler yaşıyoruz.Milletin seçtiği ve demokratik hakkını kullanarak iktidara getirdiği hükümeti devirmek için üç beş çapulcu şeref....  darbe  girişiminde bulundu amma milletin azmi ve kararlılığı sayesinde, bu girişim  bertaraf edildi.

Yıllarca Türk milletini uyuşturmaya çalışsalar da,  demek ki bıçak kemiğe dayandığı zaman ,bu milletin önünde kimse duramaz.Asil Türk milletinin demek ki damarına basmayacaksın .Bastığın anda demir yumruğunu  tepene balyoz gibi indirmesini de bilir.

Önceki darbeleri bizler sadece okuduk. Oysa ki bu darbeyi yaşadığımız için önemli.Darbelerin ne kadar kötü olduğunu yaşayarak öğrenmiş oluyoruz.Alparslan Türkeş'te '' En kötü demokrasi en iyi ihtilaldan daha iyidir.'' Demiyor muydu zaten?

Kuzey Afrika ülkelerinde olduğu gibi seçimle iş başına gelen bu hükümeti ben istemiyorum. Bu hükümeti devirip yerine benim kafama göre bir hükümet kuracağım devri bitti beyler artık. Uyanında balığa gidelim...

Gerçi bundan sonra bu son ihtilal oldu inşallah.

Türk milletinin artık bu tür girişimleri istemediğinin en güzel örneği, milletin sabahlara kadar sokakları bekleyerek göstermesidir. Bu da takdire şayan bir davranıştır. Ayrıca milletin göstermiş olduğu hassasiyet hükümete de bir mesajdır da aynı zamanda.

Asker de bizim, poliste. Amma millete ihanet edenler değil.

Köşe başlarını tutmuş, oralara çöreklenmiş  tüyü bitmemiş yetimin hakkından maaş alıp yiyen bu çapulcular bilsin ki artık bu millet uyandı. Meydanlar artık boş değil.

Türk milletini her on yılda bir köşeye sıkıştırmaya  çalışan batılı çok saygı değer dostlarımız (!) bilsinler ki artık hasta adam iyileşti ayakta.

Düşmanımın düşmanı benim dostumdur, zihniyetine sahip yerli ve yabancı iş birlikçiler bilsin ki isteseniz de istemeseniz de Allah C.C  (Allah Teala daha iyisini bilir) bu millet üzerinden nurunu inşallah tamamlayacak.( Tevbe 32)

 Ve Teşekkürler :

Sağ duyulu Türk milletine,

cuntaya boyun eğmeyen yiğitlere,

vatanı üç-beş kuruşa satmayan kahramanlara,

devletini- milletini mevki makama satmayan devlet adamlarına,

devletin bekasını kendi canından aziz bilen çilekeş  kolluk kuvvetlerine,

demokrasiden tavır takınan tv kanallarına,

üç –beş zibidiye uymayan komutanlara,

vatanımızın darbelerle elli yıl geriye gitmesine engel olanlara,

velhasıl partili partisiz bu darbe girişimine engel olan herkese............................

YORUM EKLE