GÜMOFF sezonu Ordu’dan 2 kupayla tamamladı

Türkiye'de off-road camiasının önde gelen ekiplerinden biri olan Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF), sezonun finalinde Ordu'daki yarışlarda 2 kupa daha kazanarak adından söz ettirdi.

GÜMOFF sezonu Ordu’dan 2 kupayla tamamladı

Kuruldukları 2010 yılından bugüne kadar katıldıkları tüm yarışmalardan kupayla dönmeyi başaran GÜMOFF ekibi, bu başarı geleneğini Ordu'da da sürdürdü. 

Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF) üyesi sporcular 3 araçla katıldıkları Ordu 2.Geleneksel Off-Road festivalinde 2 kupa kazanarak koleksiyonlarını 63 kupaya yükseltti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Yason Off-Road Yıkım Ekibi işbirliğinde düzenlenen 2. Geleneksel Ödüllü Off-Road Festivali, Altınordu ilçesi Durugöl Melet Irmağı yanında özel olarak hazırlanan pistte düzenlendi.

Çok sayıda vatandaşın izlediği etkinliğe 40 ilden katılan yaklaşık 100 araç kıyasıya yarışırken çamurlu ve engebeli parkurda büyük çekişmeye sahne olan yarışlarda bazı araçlar çamura saplanarak yarışı tamamlayamadı, bazı araçların yardımına da iş makinaları yetişti.

Sporcuların özel araçlarıyla zorlu parkurda yaptığı gösteriler nefes keserken araçların motor gücüne göre farklı kategorilerde mücadele ettiği yarışlarda kuruldukları günden beri katıldıkları tüm şampiyonlardan kupayla dönen GÜMOFF ekibi de geleneği bozmayarak Ordu’dan 2 kupayla Gümüşhane’ye döndü.

GÜMOFF ekibinden Alper Akçay ve copilotu Şenol Kazancı S1 kategorisinde ikinci, Recep Şahin ve copilotu Habip Yılmaz S2 kategorisinde üçüncü oldu.

Yarışların ardından bir açıklama yapan GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, sezonun finalini Ordu’da çok dişli rakiplere karşı yaptıklarını belirterek, “Sezon finalinde Ordu’da düzenlenen etkinliğe katılarak Gümüşhanemizi her zamanki gibi başarıyla temsil ettik ve boş geçmedik. Bu etkinlikteki kaldırdığımız kupalarla birlikte kurulduğumuz 2010 yılından bugüne katıldığımız tüm yarışlarda elde ettiğimiz kupalarımızın sayısını 63’e çıkardık. Bu yıl ekonomik şartlar nedeniyle yarışlara az sayıda araçla katıldık. Bu sezonu Ordu’da tamamladık. Şimdi kış mevsiminde araçlarımızın hem bakımını yapacağız hem de Gümüşhane’nin karlı dağlarında antrenmanlarımızı yapıp yeni sezona hazırlanacağız” dedi.

GÜMOFF ailesi olarak katıldıkları her yarışta, gittikleri her şehirde Gümüşhane’yi tanıtmaya, adını duyurmaya devam ettiklerini kaydeden Şahin, zorlu şartlarda ekip ruhuyla mücadele ederek her yarışta kupa kazanmaya devam ettiklerini belirterek kendilerini her zaman destekleyen ana sponsorları Niyazoğlu’na, Niğdeli Hurdacı Recep Özgün’e, Eskicioğlu Dental Klinik'e, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Sarı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER