Çelik, Cihan Partisi İl Başkanlığına atandı

Gümüşhaneli hemşehrimiz Kürşat Emre Öğretmek’in Kurucu Genel Başkanı olduğu Cihan Partisi’nin Gümüşhane İl Başkanlığına Engin Çelik atandı.

Çelik, Cihan Partisi İl Başkanlığına atandı
Gümüşhaneli hemşehrimiz Kürşat Emre Öğretmek’in Kurucu Genel Başkanı olduğu Cihan Partisi’nin Gümüşhane İl Başkanlığına Engin Çelik atandı.

2009-2013 yılları arasında Altın şehit Gençlik Spor Kulübü, 2013-2016 yılları arasında da Birleşen Altın Köyler Derneği başkanlıklarını yürüten, birçok sosyal proje ve çalışmaya imza atan Çelik, siyaset alanında da yerini aldı.

Cihan Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler ve temayül sonrasında, Genel Başkan Kürşad Emre Öğretmek'in onayı ile Cihan Partisi Gümüşhane İl Başkanlığına atanan Çelik, atamanın ardından açıklama yaparak “Bizler politika değil, siyaset yapacağız” dedi.

Yeni görevinin aynı zamanda büyük bir sorumluluk olduğunu ifade eden Çelik, “Sayın Genel Başkanımız bize bu onurlu görevi layık gördü. İyi bir teşkilat kurup, Gümüşhanemize hizmet etmeye çalışacağız. Gümüşhanemiz için güzel hizmetler yapacağız. İnşallah Allah bizi muvaffak eder. Büyük bir yükün altına girdiğimizin idraki ile 'haydi bismillah' deyip vazifeyi devraldık. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte geceli gündüzlü samimi, kararlı ve dirayetli bir şekilde inşallah mücadelemize devam edeceğiz. Tüm teşkilatlar olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde en yüksek başarıyı elde etmek için hep birlikte gayret göstereceğiz. Partimizin ilkeleri ve duruşu gereği insanımızı birleştirmek için hoşgörü, sevgi, saygı içinde çalışma yapacağız. Diğer parti il başkanları benim rakibim değil mevkidaşımdır. Bizler mevkidaşlarımızla rekabet etmek için değil, vatanımıza fayda için siyaset sahnesine çıktık. Bizler POLİTİKA değil SİYASET yapacağız. İnsanlarımızı sağcı solcu diye ayırmayacağız. Birleştirici bir siyaset yürüteceğiz. Bizim için tek ayrım vardır. Vatanseverler ve vatan hainleri. VATANSEVER olan herkesi eski partisine, kimliğine, ideolojisine bakmaksızın partimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER