Gümüş Şahinler Taraftar Lokali açıldı

Gümüşhanespor’a tribün desteği sağlamak üzere kurulan Gümüş Şahinler Taraftar Grubu Lokali’nin açılışı gerçekleştirildi.

Gümüş Şahinler Taraftar Lokali  açıldı
Gümüşhanespor’a tribün desteği sağlamak üzere kurulan Gümüş Şahinler Taraftar Grubu Lokali’nin  açılışı gerçekleştirildi.

Gümüşhane Özel İdare İşhanı 1’inci katında gerçekleştirilen açılışa Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Gümüşhanespor TFF ve Kulüpler Birliği Temsilciliğinden sorumlu Asbaşkan Mutlu Gürler, Gümüşhane Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Nizamettin Yılmazer, Gümüşhanespor Teknik Direktörü Fatih Akyel, Gümüş Şahinler Taraftar Grubu Başkanı Alp Arslan, Gümüşhane Gençlerbirliği Bayan Voleybol takımı oyuncuları ve taraftarlar katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Gümüş Şahinler Taraftar Grubu Başkanı Alp Arslan, amaçlarının Gümüşhanespor’a etkin taraftar desteği sağlamak olduğunu söyledi.

"GÜMÜŞHANESPOR ALTIN DEVRİNİ YAŞAYACAK"

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise, “Gümüşhanespor bu yıl altın devrini yaşayacak. Belediye olarak tüm spor takımlarımızı destekliyoruz. Şahinler Taraftar Grubumuzun ve sporcularımızın Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım sonsuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gümüş Şahinler Taraftar Grubunun mekanının da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

"TRİBÜNDE “ŞAHİNLER” BİR MARKA OLACAK"

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan da, “Ben inanıyorum ki Amatör Lig’deki, Bal ligindeki takımlarımızdan 2. ligdeki takımlarımıza kadar hep tribünde olacaklar. Hep yanımızda olacaklar. Biz de tereddütsüz onların yanında olacağız. Onlara gerekli desteği vereceğiz. İyi ki böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptılar. İl Müdürü olarak, Gümüşhanespor yöneticisi olarak kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah Gümüşhane yeni bir vizyonun sahibi olacak bu gençlerin sayesinde. Marka olacaklar ve onlardan tek istirhamım şudur: Farozlular Trabzonspor için nasıl bir marka olmuşsa biz de tribünde Şahinler olarak bir marka olalım. Belki 10 yıl sonra Şahinler deyince yerimiz gösterilsin. İnşallah bunun devamı gelecek” diye konuştu.

Gümüşhane Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Nizamettin Yılmazer de “Sporun en büyük güzelliği taraftar. Dolu tribünlere oynamak tabiî ki her takımın özlemi. Gümüşhane’mizin spor camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

"OLTAN SUNGURLU’NUN SÖZÜ BIZIM IÇIN KIYMETLIDIR"

TFF ve Kulüpler Birliği Temsilciliğinden sorumlu Asbaşkan Mutlu Gürler de yaptığı konuşmada,  Türkiye’nin dört bir yanında seyircisi olan nadir kulüplerden birisi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu: “Buna destek olmak için bu büyük taraftar grubunu gelecekte daha güçlü temsil noktasında kıymetli katkı yapmak için yola çıktığını biliyorum. Gümüşhaneliler kimliği, kişiliği, ahlakı, erdemli duruşuyla eski bakanımız Sayın Sungurlu’nun dediği gibi ‘Türkiye’nin dört bir yanında varlığından utanılacak bir tek hemşerimiz yoktur’ sözü bizim için kıymetlidir. Buna halel getirmeyecek, bunu yukarı taşıyacak bir ivmeyle kendine yakışır, kendi özgün fikirlerini buraya yansıtır, eğitimini ahlakını, erdemini spor sahalarına yansıtır bir gençlik grubuyla yola çıkmak istiyoruz. Şimdiden Allah yolunuzu açık etsin, hayırlı olsun diyorum.”

Konuşmaların ardından derneğin açılışı protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek açıldı.

Üzerine “Gümüş Şahinler Taraftar Grubu Gümüşhane’nin tüm takımlarına maddi manevi destek vermek üzere kurulmuştur" yazılı yaş pasta Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından kesildi.

Oğuzhan Bayır

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER