Kaptan taraftarı tribüne davet etti

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin kaptanı Taner Koç, hafta sonu oynayacakları Talasgücü Belediyespor maçında taraftarları kendilerine destek vermek için tribünlere davet etti.

Kaptan taraftarı tribüne davet etti

Ligde kötü günler geçiren ve düşme potasında yer alan kırmızı beyazlı temsilcimiz hafta sonu sahasında Talasgücü Belediyespor’la karşılaşacak.

“Taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var”

Müsabaka öncesinde taraftarlara seslenerek desteklerine her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu kaydeden kaptan Taner Koç, “Bu hafta sonu, sahamızda ve yüreklerimizde önemli bir mücadeleye daha imza atacağız. Talasgücü ile oynayacağımız maç, hem puan tablosunda yükselmek hem de takım ruhumuzu daha da güçlendirmek adına büyük bir önem taşıyor. Bu önemli karşılaşmada, siz değerli taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var” dedi.

“Omuz omuza vererek bu maçtan zaferle ayrılmak istiyoruz”

Bir takımın en büyük gücünün arkasında duran taraftarları olduğunu kaydeden Koç, “Sizlerin coşkusu, inancı ve desteği, sahada bizlere ekstra bir güç katıyor. Her bir tezahüratınız, her bir alkışınız bizleri daha da ileriye taşıyor. Bu yüzden, Talasgücü maçında tribünleri doldurarak, takımımıza olan inancınızı göstermenizi istiyoruz. Bu maç, sadece bir futbol karşılaşması değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin de bir göstergesi olacak. Sahada mücadele eden bizler, sizlerin verdiği enerjiyle birlikte daha da güçleniyoruz. Gümüşhanespor olarak, hep birlikte büyük bir aileyiz ve bu aileye yakışır bir şekilde, omuz omuza vererek bu maçtan zaferle ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

“Hep birlikte Gümüşhanespor'a güç verelim, takımımızı zafere taşıyalım”

Talasgücü Belediyespor maçında taraftarların sesini daha yüksek duymak, tribünlerdeki coşkuyu hissetmek ve bu önemli maçı birlikte kazanmanın mutluluğunu yaşamak istediklerini dile getiren Koç, “Gelin, bu hafta sonu hep birlikte Gümüşhanespor'a güç verelim, takımımızı zafere taşıyalım. Sizlerin desteğiyle, sahadaki her mücadelemiz daha anlamlı, her galibiyetimiz daha değerli. Bu önemli maçta sizleri aramızda görmek, birlikte mücadele etmek ve zaferi birlikte kutlamak için sabırsızlanıyoruz. Gümüşhanespor'un kaptanı olarak, siz değerli taraftarlarımıza olan inancım tam. Hep birlikte, bu hafta sonu Talasgücü karşısında takımımıza destek olalım ve zaferle ayrılalım. Birlikte daha güçlüyüz! Gümüşhanespor ligde kalacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER