GÜMÜP heyeti önemli ziyaretlerde bulundu

Gümüşhaneli Mühendis ve Mimarlar Platformu (GÜMÜP) Başkanı Yasin Kadakal ve Danışma Kurulu Başkanı, aynı zamanda Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Başkanı Serkan Kaya, Gümüşhaneli hemşerilerimize bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

GÜMÜP heyeti önemli ziyaretlerde bulundu

Bu ziyaretlerde, görüş alışverişlerinde bulunuldu ve GÜMÜP’ün faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. 

Ziyaretlerin ilk durağı Ahlatçı Holding Gaz Şirketleri Genel Müdürü Kasım Kahraman oldu. Kahraman ile yapılan görüşmede, enerji sektörü, madencilik faaliyetleri ve Gümüşhane’nin bu alandaki potansiyeli üzerine fikir alışverişinde bulunuldu, çözüm önerileri üzerinde duruldu. 

Ardından İLBANK Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Karahan ile bir araya gelindi. Bu görüşmede, teknik tabanlı kuruluşumuz hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Heyetin sonraki durağı Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Sedat İnan oldu. GÜMÜP Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Sait Çağlar'ın da katıldığı görüşmede, hemşehriler arasında tesis edilmesi gerekli olan birlik ve beraberlik hususları üzerinde duruldu. 

Son olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ziyaret edildi. Samimi ortamda gerçekleşen görüşmede, GÜMÜP'ün faaliyetleri ve ilerleyen dönemlerdeki işbirlikleri, yerel yönetimlerin önemi ve belediyelerin sivil toplum kuruluşları ile ilişkileri ele alındı.

GÜMÜP Başkanı Yasin Kadakal yaptığı açıklamada bu tür ziyaretlerin kurumsal bağların ve iletişimin kuvvetlenmesine, Gümüşhane ve ülkeye hizmet edebilme imkanlarının genişlemesine vesile olduğunu belirterek "Kıymetli başkanlara misafirperverlikleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol Balcı
Erol Balcı - 3 hafta Önce

Gümüp sayesinde bizler de gazetenizin müdavimi olduk. Ülkemizin değerli, eğitimli, deneyimli kadrolarını memleket - millet davasını sahiplenmesini memnuniyetle tskip ediyoruz. Ve en takdire şayan birlik ve beraberliğe önem vermeleridir.
Sayın Kadakal başarılı ve gayretli çalışmaları ile bölgemize büyük hizmetler yapacak inşAllah

SIRADAKİ HABER