Ara
Gümüşhane
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7064 %0.01
50,1936 %0.06
5.956,91 % 0,93

NEDİR BU HALİMİZ!

YAYINLAMA:
+ MUSTAFA CANLI’ ya da hak vermek gerekir!
-    İl meclisi farklı bir partiden olması dolayısı ile bazı yapılacak olan projelerin önüne geçildiğinin farkındayız. Gümüşhane de birileri kendilerine bir şeyleri mal etmeye çalışsalar da inanın hep kaybedeceklerdir. Bu halk onlara gereken yerde gereken cevabı elbet bir gün verir. Karadeniz de (Trabzon, Giresun, Artvin, Bayburt) ilk olarak atık arıtım tesisi ilimizde olacaktır. Aynı şekilde teleferik projesi Süleymaniye Mahallesinin ve Kuşak kayanın canlanması söz konusu, kuşak kaya neden bir Trabzon’ un Boz tepe görünümünü yaşatmasın bizlere. Bu anlamlı ve Gümüşhane’ ye yakışan projelerden dolayı MUSTAFA CANLI’ ya teşekkür ederim.

+ Yine köpek sorunu?
-    Soğuyan havalar ya da açlıktan şehir merkezlerine ve ara sokaklara kadar inen köpekler sürüler halinde dolaşmaktadırlar. Bir barınak yapılarak ilimizde bulunan yurtlardan veya lokantalardan yemek atıklarını ayrı bir saklama kaplarında toplanarak akşamın belirli saatlerinde bunlar alınarak bu barınaktaki hayvanlara verilse daha iyi olmuş olmaz mı? Tabii olur ama kimse böyle bir yükümlülük altına nedense girmek istemiyor.

+ Park sorunu?
-    Bitmek bilmeyen çiledi olarak görülen trafik sorunu nedense yetkililerden kimse bu soruna el atmayacak tavır sergiliyorlar. İki aracın yan yana dahi geçemediği üstelik vatandaşlarında yollarda yürümesi sürücüleri çıkmaza sokmaktadır. Kaldırımların büyümekte olan şehrimiz için küçük gelmektedir.

+ Ana caddeler araç trafiğine kapatılmalıdır?
-    Gündüz saatlerinde yeni belediye önünden başlayarak PTT binasının önüne kadar aralıklı olarak cadde akşamın belirli saatlerine kadar kapatılmalıdır. Böylece trafik bir nebze olsun rahatlar hem şehrin görüntüsü değişir kanaatindeyim. Taksim veya Kızılay meydanlarını ilimizde canlandırmak ve hareketlilik sağlamaz mı sizce?
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *