Başer: Kimsenin belediyeden alacağı kalmayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, e beraberindeki parti heyeti Gümüşhane Belediyesi'ni ziyaret etti.

Başer: Kimsenin belediyeden alacağı kalmayacak

İl Başkanı Mete Kaya ve Belediye Meclisi adaylarıyla seçim çalışmaları kapsamında Gümüşhane Belediyesi'ni ziyaret eden Başer, beraberindeki parti heyeti ile tüm Belediye çalışanlarını tek tek ziyaret ederek “1 Nisan itibariyle artık ben de sizin mesai arkadaşınız olacağım” dedi.

Ziyaretin ardından konuya ilişkin açıklama yaparak göreve geldiği takdirde Belediye çalışanlarının işine son vereceği yönündeki iddiaların bir kez daha asılsız ve karalama kampanyasının bir ürünü olduğunu belirten Başer, “Geçtiğimiz günlerde yaptığımız açıklama üzerine Sayın Çimen çalışanların ikramiyelerini önümüzdeki Ramazan Bayramından sonra ödeyeceğini söylemiş. Bugüne kadar neden ödemiyordun elini bağlayan başka meseleler mi vardı? Kendisinin gündemine söz konusu dahi olmaya ikramiye meselesi bizim dile getirmemiz ve basına yansıması üzerine olduğu apaçık ortada. Bugüne dek bununla ilgili tek bir söz söylememesinden bunu anlamak mümkündür. Biz gelirsek halkın ve çalışanın hakkını yeme devri bitecek. Biz kimsenin hakkını belediyede bırakmayacağız. Çalışanlara karşı oluşturulan bir korku düzeni var. Sevgili emekçi arkadaşlarım sakın korkmayın. Size dayatılan bu haksız düzene yeter deyin artık. Bu haksız gidişat 1 Nisan sabahı son bulacak merak etmeyin. Tüm eksik alınan ikramiyeleri mali düzen sağlandıktan sonra ödeyeceğiz” ifadelerine yer verdi. --Bülten--

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER