Akçay müracaatını yaptı

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, 7 Haziran 2015’te yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için AK Parti’ye aday adaylığı başvurusu yaptı.

Akçay müracaatını yaptı
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, 7 Haziran 2015’te yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için AK Parti’ye aday adaylığı başvurusu yaptı.

İl binasında düzenlenen ve kalabalık bir topluluğun katıldığı programda konuşan Akçay, “Bugün bu coşku dolu davranış seli ile birlikte bana vermiş olduğunuz katkıyı ömrüm boyunca unutmayacağımı, bu yürüyüşte bize katılan bütün arkadaşlarımın özellikle bilmesini rica ediyorum” diyerek sözlerine başladı.

K Parti’nin bir davanın adı olduğunu belirten Akçay, “Bu dava büyük Türkiye davasıdır. Bu büyük Türkiye davasında bu işin liderliğini yapan kurucumuz ve dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hem yerel başkanımız hem de başbakanımız olan Prof Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun omuz omuza vermiş olduğu destekle birlikte bütün Türkiye genelinde köy ve mahallerimizden başlayarak illerimize kadar bir ordu oluşturuldu.  Bu ordu büyük Türkiye’yi kuracak olan ordudur. Kurulacak olan bu büyük Türkiye’ de esas söz sahibi, hak sahibi olanlar mahalle ve köy temsilcilerimizdir. Onun arkasından belde, ilçe, il teşkilatları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleridir” dedi.

Seçilecek olan adayların bir öneminin olmadığını söyleyen Akçay, esas olan şeyin bu davaya karşılıksız hizmet, emek vermek için yola çıkmış olmak olduğunu dile getirdi. Akçay, “Bunu Türkiye’de en iyi yapanlardan birisi Gümüşhane’dir.  Çünkü insan odaklı siyasi hizmette her dönem Gümüşhane birinci, ikinci, üçüncü olmuştur. Türkiye’de siyaseten mevcut hükümetimizi destekleyerek hak ettiğimiz payı alma noktasında ortaya koymuş olduğu iradeden dolayı sayın il başkanımız ve ona bağlı olan bütün teşkilatları hepsini bir kere daha kutluyorum” diye konuştu.

Akçay açıklamalarına şöyle devam etti: “Biz 7 Haziran’da da buradayız. Sadece 7 Haziran’da değil İsmail Akçay 8 Haziran’da da burada. Hizmet yarışında kim kazanırsa kazansın. Ama İsmail Akçay kazansa da kaybetse de burada ölene kadar sizinle yaşamaya hazır. Kurucumuz liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan diyor ki; ‘Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi dinlediğim tüm şarklılarda bana herşey sizi hatırlatıyor’. Bize de her şey Gümüşhane’yi hatırlatıyor. Büyüyen Türkiye’den Gümüşhane hak ettiği payı alacaktır.  Bu güne kadar emek veren değerli milletvekillerimizin emekleri için teşekkür ediyorum.”
Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER