CHP Kılıçdaroğlu'na Saldırıyı Kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Eryılmaz, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na bugün grup toplantısı öncesinde yapılan saldırıyı kınadı.

CHP Kılıçdaroğlu'na Saldırıyı Kınadı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Eryılmaz, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na bugün grup toplantısı öncesinde yapılan saldırıyı kınadı.

Yaptığı açıklamada hain saldırının demokrasiye ve parlamentoya yapıldığını kaydeden Eryılmaz, saldırının sorumluluğunu da Mecliste yeterli tedbirleri almadığını iddia ettiği Meclis Başkanlığına yükledi.

Eryılmaz, “Ayrıca toplumumuza nefret ve kin duygularını sürekli körükleyen bir yönetimin bulunması da bu saldırıyı tetikleyen unsurların başında gelmektedir. Seçimler süresince birileri sürekli partimiz mensuplarına suikast girişimlerinde bahsetmekte idi. Acaba devlet olarak bu söylemleri dile getirenler hakkında ne işlem yapıldı. Bizler CHP olarak her şeye rağmen yılmayacak ve toplumun özgürleşmesi için mücadelemize devam edeceğiz. Parti olarak yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 23:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER