'Gümüşhane aşkıyla çıktık yola'

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Dr. Ahmet Atilla Yılmaz, ‘Reklamla değil hizmetle, şovla değil gayretle, menfaatle değil samimiyetle, kibirle değil hürmetle çalışmaya geliyoruz’ dedi.

'Gümüşhane aşkıyla çıktık yola'
AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı  Dr. Ahmet Atilla Yılmaz, ‘Reklamla değil hizmetle, şovla değil gayretle, menfaatle değil samimiyetle, kibirle değil hürmetle çalışmaya geliyoruz’ dedi.

Gümüşhaneli ünlü cerrah, aday adaylık sürecinden bugüne kadar yaşadığı, karşılaştığı sıcak ilgiden, samimi sözcüklerden mutlu olduğunu ve hizmet amacıyla çıktıkları yolda o gücü kendisine rehber edindiğini ifade etti.

“ŞEHRİN SORUNLARINA KÖKLÜ ÇÖZÜM”

Yılmaz, AK Parti iktidarıyla birlikte hizmetlerin Gümüşhane’de her noktada görüldüğünü belirterek, “Şimdi inşallah tamamlayacağımız bir an önce yapılması gereken işler var. Bu nedenle aşkla heyecan içerisinde yola çıktık. Gümüşhane’yi seviyoruz ve AK kadrolar içerisinde hizmet ederek daha da layık olan yerlere gelmesini bekliyoruz. Gümüşhane için yarış en iyisini bulmak olduğunu düşünüyorum. Yani kaliteli hizmet anlayışı, siyasetin içerisinde yoğurarak dönüştürmek istiyoruz. Biz bunu yapabiliriz.” dedi.

“MİLLETVEKİLİ SEÇİLİRSEM, DAHA FAZLA HALKIMLA İÇ İÇE  BİR TABLO SERGİLEMEYİ İSTİYORUM”

Herkesin kendine göre bir görevi olduğunu, halkın beklentisi ile Ankara’nın beklentilerinin farklı şeyler olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Halkımız ister ki, tüm milletvekilleri aramızda olsun ve aradığımızı bulalım. Tabii bu konu sanıldığı gibi o kadar kolay bir iş değil. Ancak ben aday olur ve milletvekili seçilirsem, biraz daha halkla iç içe bir tablo sergilemeyi istiyorum. Bu ayrıntı aslında milletvekillerinin çalışma tarzından kaynaklanan bir sıkıntı, ayrıca bu neden sadece bizim milletvekillerimize de has bir husus değildir. Bu Ankara’da da öyle Malatya’da da öyledir, İstanbul milletvekilleri için de keza öyledir. Ama ne olursa olsun şartları zorlayarak, kendimizden fedakârlık yaparak bu halka, Gümüşhane’ye daha fazla vakit ayırmamız gerekiyor çünkü Gümüşhane, gerçekten bakıldığında dikkatice incelendiğinde sıkıntıları çok olan bir şehir ve bunların çözümü için de burada da haftanın belli günleri mesai oluşturmak gerekiyor.” diye konuştu.

“GÜMÜŞHANE DAĞLARIN AVUCUNDAKİ ŞEHİR KONUMUNDAN ÇIKARTILARAK DAĞLARIN EĞİLDİĞİ ŞEHİR OLACAK”

Yılmaz,  Gümüşhane’yi şehirden yetişen aydın insanların, ‘Dağların avucundaki şehir’ şeklinde tanımladığına işaret ederken şu hatırlatmalarda bulundu: “AK Parti işte 12 yıldır dağların avucundaki şehre dağları delerek, tüm zorlukları aşarak Gümüşhane’yi dağların eğildiği şehir  konumuna getirmiştir. İşte çevre yolu, işte duble yollar, işte barajlar, göletler ve dev tesisler. Hepsi AK Parti iktidarının gücüdür. Biz diyoruz ki, yeter mi? hayır. Daha çok çalışmamız gerekir. Her sorunu aşarak Gümüşhane’yi hak ettiği noktaya taşımak gerekir. İstikrarın bu noktada korunması adına 7 Haziran önemli bir gün, Gümüşhane yine yeniden hep birlikte işte bu gücü ortaya çıkaracaktır.”
Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER