Mazman’dan basın toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman ve eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı, düzenledikleri ortak basın toplantısında iktidarı ve Belediye’yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Mazman’dan basın toplantısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman ve eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı, düzenledikleri ortak basın toplantısında iktidarı ve Belediye’yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Gümüşhane'deki siyasi barışı, hemşehricilik anlayışını ve kardeşliği bozmak istemediklerini belirten İl Başkanı Mazman, yoğun kış şartlarının yanı sıra kent insanının, esnafın, serbest meslek erbabının sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Gümüşhane Belediyesinde bazı işçilerin kara kışta işten çıkarıldığını belirten Mazman, "Gümüşhane Belediyesindeki işçilerin ister geçici ister daimi olsun işlerinden çıkarılmalarını şiddetle kınıyorum. Parti olarak ister belediyeden çıkarılan isterse maden şirketlerinden çıkarılan tüm işçilerin haklarını arayacağız. Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'e bir çağrı yapmak istiyorum. Diyorum ki, bir insanın namusu ekmeği onuru çok önemlidir, insanların onuruyla, ekmeğiyle ve namusuyla oynayanlar gün gelir ki bunun bedelini öderler.” dedi.

Gümüşhane eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise Başkan Çimen’in sağ gösterip sol vurmak isteğini belirterek, “İşçi arkadaşlarımızın hepsi 10 gün sonra tekrar iş başı yaparlarsa sorun yok olabilir. 10 günlük bir mola vermiş olabilirler. Gümüşkoza gazetesinde bugün bir demeci var. Bizi Şark Kurnazlığıyla suçluyor. Şark kurnazlığı ifadesini Sayın Belediye Başkanı Ercan Çimen’in kendi vermiş olduğu demecin içerisinde aramak mümkün. Eski çalışan arkadaşlarımızı çıkarmanın anlamı yok. Ben bunları almayacağım başkasını alacağım. Bu Şark Kurnazlığının daniskasıdır. İşten eleman çıkaracağına kendi dönemlerinde işe aldıkları müdürleri işe getirsinler. İşe gelmeyen elemanları için gerekeni yapmayanlar işe gelip işini layıkıyla yapan insanların ekmeğiyle oynamasınlar. Kimsenin ekmeğiyle oynamak kimseye fayda sağlamaz. Siyasi gücü elinde bulunanlara dokunamayan yönetim, bu zor kış şartlarında garip gureba, fakir fukaranın ekmeğiyle oynamasın.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 22:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER