Ustaoğlu aday adaylığını açıkladı

Gümüşhaneli genç işadamı Elektrik Mühendisi Ufuk Ustaoğlu, AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Ustaoğlu, toplantının ardından kabalık bir heyetle partiye giderek resmi müracaatını yaptı.

Ustaoğlu aday adaylığını açıkladı
Gümüşhaneli genç işadamı Elektrik Mühendisi Ufuk Ustaoğlu, AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Ustaoğlu, toplantının ardından kabalık bir heyetle partiye giderek resmi müracaatını yaptı.

Gökırmak Düğün Salonunda yapılan toplantıya ailesiyle birlikte katılan Ustaoğlu, salonun tamamını dolduran davetlileri tek tek karşıladıktan sonra açıklamasını gerçekleştirdi.

40 yaşındaki Ustaoğlu, başta elektrik olmak üzere değişik sektörlerde faaliyet gösterdiği 16 yıllık iş hayatında, sürekli gelişim anlayışını hayat ilkesi edindiğini, bilgi birikimi ve iş tecrübesini mükemmele ve başarıya giden yolculukta altın anahtar, disiplin ve kurumsallığı ise olmazsa olmaz kabul ederek bu günlere geldiğini söyledi.

Hayatımın en önemli kararlarından birini verdiğini belirten Ustaoğlu, “Gümüşhane’mize hizmet etmek amacıyla, önümüzdeki genel seçimlerde, bir parçası olmaktan daima onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisinden, Gümüşhane milletvekilliği aday adaylığımı şu an itibariyle huzurlarınızda açıklamaktan gurur duyuyorum. Hemen belirtmeliyim ki, bu karar birkaç günde alınmış alelade bir karar değildir. Memleketimizde birçok olumlu proje ve yatırım yapılmış ve yapılmaya da devam etmektedir. Buna rağmen bazı eksikliklerinde var olduğuna inandığım memleketime Ak Parti’nin 2023 hedefleri doğrultusunda dürüstlüğümle, çalışkanlığımla ve disiplinli iş anlayışımla hizmet etmek için bu kararı aldım. Bu kararımın olgunlaşmasında ailemin, dostlarımın ve partili partisiz birçok insanın dile getirdiği sıcak ve teşvik edici mesajlar da etkili oldu. Yeni Türkiye'nin yeniden yapılanması yolunda Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde her konuda fikir geliştirmeyi ve yepyeni projeleri hayata geçirmeyi kendime görev kabul ediyorum.  Bundan sonraki süreçte bize görev verildiği takdirde gerek bölgemizde gerek ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda hükümetimizin ve halkımızın desteği ile hizmet etmeye devam edeceğiz. 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler ülkemiz için büyük önem arz etmektedir. İnsanımızın mutluluğunu ve vatandaşa hizmeti esas alan partimiz ekonomik, demokratik, siyasi, kültürel ve sosyal alanlarda çok önemli kazanımlar sağlayarak ülkemize dünyada itibar ve saygınlık kazandırmaya devam edecektir. Yeni Türkiye’de insanımız daha mutlu ve güvende olacak, hiç kimse ötekileştirilmediği gibi demokrasimiz, ekonomimiz ve dünyadaki itibarımız daha güçlü olacaktır.” dedi.

Kişisel hesaplarla, kaprislerle, çekişmelerle, atışmalarla kaybedilecek zaman olmadığının altını çizen Ustaoğlu, millete hizmet sevdasından geri kalmak gibi bir lükslerinin olmadığını da düşündüğünü ifade etti.

Gümüşhane’yi Türkiye'de en iyi şekilde temsil etmek, ekonomik, eğitim, sağlık, kültür-turizm ve sanayi alanında ileri noktalara gelmesi, çalışarak istihdamı arttırıcı yatırımların yapılmasını sağlamak için kendisi gibi düşünen büyükler ve gençler ile bir araya gelip memleketin gelişimine katkı sunmaya hazır olduğunu dile getiren Ustaoğlu, şunları söyledi: “Şehrimi, insanlarımı, sizlere hizmet etmeyi önemsiyor, siyaseti kazanç ve itibar kaynağı olarak görmüyorum. Bugünden itibaren sorumluluğumuz, bu büyük emaneti birlik ve beraberlik içerisinde, sahiplenme duygusuyla, hangi şartlarda olursa olsun onurla taşımak ve Gümüşhane halkının teveccühüne layık olup onlara hizmet etmektir. Sayın hemşerilerim, bilgimle, tecrübemle, çalışkanlığımla ve dürüstlüğümle bu göreve talibim. Ben Gümüşhane’yi seviyorum. Gümüşhane, havasını soluyup, suyundan içtiğim, 40 yıllık yaşamımı şekillendirip, çocuklarımı büyüttüğüm, dostluğun, huzurun sonsuz olduğu yaşamaktan büyük keyif duyduğum memleketim. Gümüşhane’nin taşını toprağını da, güzel insanlarını da seviyorum. Ve bu güzel insanların kader çizgisini değiştirmek için şimdi el ele, gönül gönüle bu zorlu yollara düşme zamanıdır diyorum. Bu güzel ülkeye, bu güzel insanlara hizmet etmek şahsım için bir şereftir.” 
Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER