ZEHİR ZIKKIM OLSUN

Son iki hafta içinde ilimizde ve çevre illerdeki şehidimiz üç oldu. 19 Ocakta Bayburtlu polisimiz Ömür Erbay  (Cizre’de),29 Ocakta Erzincanlı Başçavuş Tamer Meriç (Sur’da) ve 1 Şubatta ise hemşehrimiz Teğmen Recep Erdoğan(Sur’da) şehadet şerbetini içtiler.

Evet bu vatan için her ilimiz şehit veriyor. Hepsine yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ve şehit olmak herkese de nasip olmaz. Nasip işidir. Ve birçok polis ve askerimiz bu nasip işini hızlandırmak için gönüllü olarak Sur’a, Silopi’ye ve Cizre’ye gidiyor. Bunu kimse maddi bir değerle ölçemez. Çünkü henüz değeri maddi olarak karşılığı bulunamadı.

İnanan insanlar bilir ki şehitlerin yeri peygamberlerin, sıddıkların, velilerin ve evliyaların yanıdır. Allah yolunda tekrar dünyaya gelip şavaşmak isteyenlerde sadece şehitlerdir.

Bu şehitler ezan susmasın diye mücadele veriyordu.

Bu şehitler bayrak inmesin diye mücadele veriyordu.

Bu şehitler vatan millet bölünmesin (Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır)  diye mücadele veriyordu.

Peki askerimizi, polisimizi, korucularımızı şehit eden bu kahpelerin ve de onlara yardım ve yataklık edenlerin hali ne olacak?

Kim bilir….

Bu teröristlere yardım ve yataklık edenler ki bunların bir kısmı kamuda çalışıyor. Bir kısmı mecliste temsil ediliyor. İşte bunların aldıkları maaşlarda şehit edilenlerin maaşlarından kesilen vergiler var. Onların aldıkları maaşlarda şehitlerin, gazilerin tüyü bitmemiş yetimlerinin hakkı var.

Devletin milletin parasını yiyip bu millete devlete ihanet edenlere bu paralar (nenemin deyimiyle) zehir zıkkım olsun. Devleti Alî bu hainler için gerekeni yapmalıdır.

Uyan Türk Uyan!

Bu kahpeler, ağababalarının açık açık yapamadıklarını yapıyorlar.

Uyan Kürt Uyan!

Bu kahpeler seni temsil edemez. Çünkü bunlar Allahsız, kitapsızdırlar. Sen namazlısın niyazlısın. Sen hiçbir teröristin namaz kıldığını gördün mü? Bunlar dağlarda pis pis yaşıyor ve pisi pisine ölüyorlar.

Yüzyıllardır birlikte yaşadık. Birlikte yedi düvele karşı Çanakkale’de savaştık. Bundan sonrada yaşayabiliriz ve yedi düvele karşıda savaşabiliriz.

Fikirlerimiz, dünyaya bakış açımız değişik olabilir ama Allah’ımız bir, kitabımız bir, kıblemiz bir, vatanımız bir.

Ortak payda olarak bunlar yetmez mi birlikte yaşamak için?

Teğmen Recep ERDOĞAN ve bütün şehitlere….
 
KAHPE KURŞUN

Bir kahpe kurşunla vurulan
Al bayrağa sarılan
Şehit oğlu şehit
Mehmedim .
Genç yaşında
Hayatının baharında
Vatanın kara bağrında
Al bayrağın altında
Bir şubat günü,
Pusu kurdular.
Ve arkandan,
Seni  kahpece vurdular,
Bir şubat günü.
Gökteki aya yıldıza yemin olsun
İsterse kemiklerim parça parça olsun
Yarab bu benim isterse  son nefesim olsun
Ben bu yoldan dönersem namus bana ar olsun
Mehmedim sana da hakkım helal olsun.
Siz kahpelere de yazıklar olsun. 
YORUM EKLE