GGA 2015-16 Eğitim yılı ve Burs müracaatları başlıyor

Merkezi Ankara’da bulunan Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) ikinci yıl eğitimlerine 17 Ekim Cumartesi günü başlıyor.

GGA 2015-16 Eğitim yılı ve Burs müracaatları başlıyor
Merkezi Ankara’da bulunan Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) ikinci yıl eğitimlerine 17 Ekim Cumartesi günü başlıyor.

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği uhdesinde faaliyetlerine devam eden GGA'nın Yürütme Kurulu ve Öğrenci Temsilcileri 2015-16 Eğitim Yılı Programı hakkında istişare toplantısını yaptı.

Öğrenciler adına konuşan Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3.sınıf öğrencisi Mustafa Şanlı, “Geçen yıl başlayan akademik destek eğitimlerimizde bu yıl hocalarımızla özellikle proje bazlı uygulamalara geçmekten yana bir görüş birliği oluştu. Bu yıl özellikle Gümüşhane'den Ankara'ya gelen yeni arkadaşlarımızla da daha zengin ve katılım sayısı yüksek bir eğitim yılı ümit ediyoruz. Buradan Ankara'da ki ve civar illerdeki üniversitelerimizde okuyan arkadaşlarımızı da mutlaka aramızda görmek istiyoruz” dedi.

GGA Yürütme Kurulu Adına Konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Danışmanı Metin Ayvazoğlu ise özellikle Bakanlığın gençlerle ilgili proje ve faaliyetlerinde akademi öğrencileriyle birlikte somut projelerde yer almak istediklerini, gençlerin gözlerindeki pırıltıdan heyecan duyduğunu, bu eğitim yılında çok güzel faaliyetler yapılacağına inandığını söyledi.

Programa Katılan Gümüş Gelişim Akademisi eğitim sorumlusu Yrd.Doç.Dr. Turan Şişman da geçen yıl teori ağırlıklı bir yıl geçirildiğini, bu yıl özellikle pratik çalışmalarına ağırlık verileceğini söyledi.

TPE Bilgi İşlem Dairesi Başkanı ve GÜBDER Başkanvekili Kemal Nalçacı ise gençlere bilişimdeki son gelişmeler hakkında bilgi verdi. GÜBDER Genel Sekreteri Sezai Şahin de GÜBDER olarak GGA Öğrencileri için her türlü hazırlıklarının tamam olduğunu güzel ve faydalı bir eğitim yılı yaşayacaklarını umduklarını söyledi.

GÜBDER adına son konuşmayı yapan Başkan Erol Tekçe ise yaptığı “GGA Eğitim-Öğretim yılı 2.yıl çalışmalarımız bu toplantı ile fiili olarak başladı. Bu yıl da öğrencilerimize özellikle uygulamalı eğitim vermeyi düşünüyoruz. Öğrencilerimizin kişisel gelişim, proje yapma ve stratejik planlama gibi geçen yıl aldıkları teorik eğitimlerin uygulamalarını bu yıl yapma fırsatı bulacağız. İnşallah bu yılda yine eğitim programlarımıza katılan öğrencilerimize eğitim bursu vermeye de devam edeceğiz. Öğrenci arkadaşlarımız eğitimlerimize ve eğitim bursumuza gubder.org.tr üzerinden 15-25 Ekim tarihleri arasında müracaat edebilirler” dedi.
Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER