Gümüşhane'de Bayram Tatilinin Acı Bilançosu

Gümüşhane’de hafta sonu tatili ile birleşen 4 günlük Ramazan Bayramı tatilinde il genelinde 21 kaza meydana gelirken, bu kazalarda 1 kişi öldü, 65 kişi de yaralandı.

Gümüşhane'de Bayram Tatilinin Acı Bilançosu
Gümüşhane’de hafta sonu tatili ile birleşen 4 günlük Ramazan Bayramı tatilinde il genelinde 21 kaza meydana gelirken, bu kazalarda 1 kişi öldü, 65 kişi yaralandı.

Gümüşhane Valiliğinden alınan bilgilere göre meydana gelen 21 kazanın 15’i Jandarma görev sahasında meydana gelirken bu kazalarda 1 kişi öldü 57 kişi de yaralandı. Kazalardan en ilginci ise geçtiğimiz gece Yağmurdere vadisinde bulunan Yukarı Yuvalı köyünde gerçekleşti. Köy minibüsü içerisindeki yolcularla birlikte gece köyde hareket halinde iken karşısına çıkan ayıya çarpmamak için manevra yapınca yanındaki dere yatağına devrildi. Kazada 7 kişi hafif şekilde yaralandı.

Jandarma bölgesinde meydana gelen kazaların dökümü şu şekilde: “Kelkit-Şiran karayolu 4 yaralı. Erzincan-Kelkit karayolu 3 yaralı. Bayburt-Gümüşhane karayolu 6 yaralı. Gümüşhane şehir merkezi 1 yaralı. Doğankent-Kürtün karayolu 7 yaralı. Kürtün Ekinciler köyü  1 yaralı. Özkürtün-Bağlama Köy yolu 4 yaralı. Erzincan-Kelkit karayolu 3 yaralı. Bayburt-Gümüşhane karayolu 1 yaralı. Giresun-Gümüşhane karayolu  2 yaralı. Trabzon-Gümüşhane karayolu 3 yaralı. Kelkit-Şiran karayolu 1 ölü, 3 yaralı. Ünlüpınar Beldesi 2 yaralı. Şiran 10 yaralı. Yukarı Yuvalı 7 yaralı.”

Tatil süresince Polis bölgesinde ise 4 kaza meydana geldi. Ağırlıklı olarak Gümüşhane merkezinde meydana gelen kazalarda toplam 8 kişi yaralandı.
Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2012, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER