'Yeni Neslin Gümüşhane'yi Sevmesi Ve Benimsemesi Bizim İçin Önemli'

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, yeni neslin Gümüşhane’yi sevmesi ve benimsemesinin önemli olduğunu söyledi.

'Yeni Neslin Gümüşhane'yi Sevmesi Ve Benimsemesi Bizim İçin Önemli'
Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, yeni neslin Gümüşhane’yi sevmesi ve benimsemesinin önemli olduğunu söyledi.

Merkezi İstanbul’da bulunan Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜYAD) tarafından tarihi Özdenoğlu Konağında kahvaltı programı düzenlendi.

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Milletvekili Feramuz Üstün, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Önder, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İhsan Günaydın, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Temel Yalçın, Tekke Belediye Başkanı Gürsel Şeyhoğlu, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, GÜSİAD Şube Başkanı Murat Akçay, Gümüşhane-Bayburt Bölge Baro Başkanı Avukat İsmail Taştan ve GÜYAD yöneticileri katıldı.

Programda konuşan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, bu tür birlikteliklerin bir vesile olduğunu belirterek, ziyaretlerin hem ilin sorunlarını bir arada mütalaa etmek hemde bir arada olmak adına güzel olduğunu söyledi.

Bu irtibat ve bağlantının devam ettirilmesi temennisinde bulunan Vali Mayda, “Bu irtibat ve bağlantı özellikle ikinci ve üçüncü nesiller adına devam etmeli. Sizin zaten sıla hasreti ile gönlünüz yanıyor, ilk fırsatta buralara geliyorsunuz ama yeni neslin buraları sevmesi, benimsemesi bizim için önemli.” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise kahvaltı programı için GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt’e teşekkür etti.

GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt’te Gümüşhane’nin öz evladı olduklarını, sürekli Gümüşhane’ye gidip geldiklerini belirterek, programa katılan herkese teşekkür etti.

Kahvaltı programı tarihi konağın önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.



Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2012, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER