GÜSİAD ve GÜKAV dan İstanbul Valisi Gül’e nezaket ziyareti

Gümüşhane Üniversitesi Kalkındırma Vakfı (GÜKAV) Başkanı ve Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Onursal Başkanı Prof.Dr.Kenan Aydın, GÜSİAD Genel Başkanı Dr.Yüksel Yalçın ve beraberindeki heyet İstanbul Valisi Davut Gül’e nezaket ziyaretinde bulundu.

GÜSİAD ve GÜKAV dan İstanbul Valisi Gül’e nezaket ziyareti

Dernek ve vakıf faaliyetlerinin çalışma alanları konusunda bilgilendirmede bulunulan ziyarette Gümüşhane heyetini ağırlayan Vali Gül, Gümüşhane’yi iyi bildiğini ve Gümüşhane’den çok değerli dostları olduğundan bahsetti.

Ziyaretinden ardından bir açıklama yapan GÜKAV) Başkanı ve GÜSİAD Onursal Başkanı Prof.Dr. Kenan Aydın, “Dernek ve Vakıf yöneticileri olarak şimdiye kadar İstanbul’da görev yapan valilerimizi ziyaret ettik. Hatta Valilerimizden derneğimiz ziyaret edenler de oldu. Dönemin İstanbul Valisi Vasip Şahin beyefendi, 15 Şubat Gümüşhane’nin Kurtuluş’unun yıldönümünde dernek merkezimize nezaket ziyaretinde bulundular. Biz de hem GÜSİAD hem de GÜKAV olarak sayın Valimize dernek ve vakıf faaliyetlerimizin çalışma alanları konusunda bilgilendirmelerde bulunduk. Başta İstanbul’da inşa ettiğimiz öğrenci yurdu, Gümüşhane ve ilçelerinde üyelerimizin yapmış oldukları hayırsever yatırımlar, üniversite öğrenci bursları, eğitim ve turizm alanına dönük yapmış olduğumuz çalışmalarımızı paylaştık.  Özellikle, Gümüşhane’nin eski yerleşim yeri olan tarihi Süleymaniye Mahallesi’ne ilişkin turizm potansiyeline dönük bilgilendirmeler yaparak, bu konuda yaptığımız çalıştay kitaplarımızı hediye ettik. Sayın Valimiz de Gümüşhane’yi iyi bildiklerini memleketimizden çok değerli dostlarından bahsettiler. Sayın Valimize samimi ve nazik ilgileri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarette Gümüşhane heyetinde Prof.Dr. Aydın, GÜSİAD Genel Başkanı ve GÜKAV yönetim kurulu üyesi Dr.Yüksel Yalçın, GÜSİAD Başkanlık Divanından Başkan Yardımcıları Dr.Metin Akagün,  Av.Çetin Kantek, Muammer Beyaz yer aldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER