Milletvekili Köse’nin köylülerinden Başkan Çimen’e büyük teveccüh ve destek

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse’nin köyü olan Keçikaya (Çukut) köylü vatandaşlar Milletvekili Köse’yi ve Belediye Başkanı Çimen’i misafir etti.

Milletvekili Köse’nin köylülerinden Başkan Çimen’e büyük teveccüh ve destek

İftar sonrası Millet Kıraathanesi’nde yapılan toplantıya Gümüşhane’de ikamet eden çok sayıda Keçikaya köylü vatandaş katıldı.

Toplantıda köylülerine teşekkür eden Milletvekili Av. Celalettin Köse, 31 Mart seçimlerinde köylülerinden hem Başkan Ercan Çimen’e hem de belediye ve il genel meclisinin AK Partili adaylarına destek istedi.

Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen şunların söyledi: “Değerli Milletvekilimiz Av. Celalettin Köse’nin de köyü olan Keçikaya köyümüzün kadirşinas sakinlerinin düzenlediği çay muhabbetine katıldık.  Davetlerinden çok mutlu oldum. Hepsine teşekkür ediyorum. Keçikaya köyümüz, Gümüşhanemizde çok etkili olan köylerimizden biridir. Gümüşhane’nin ve Türkiye’nin siyasi, kültürel ve sosyal alanlarında etkili isimler yetiştiren bir köyümüz. Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sayın Prof.Dr. Hasan Nuri Yaşar Bey, 22. Dönem Gümüşhane Milletvekilimiz Sayın Sabri Varan Bey, Ünlü Şair ve Yazarımız Talat Ülker Bey ve son dönem Milletvekilimiz Sayın Av.Celalettin Köse Bey başta olmak üzere daha pek çok değerimizi yetiştiren bir köyümüz. Köylülerimizle çok yararlı sohbet ettik. Görüş alışverişi yaptık. Belediye başkanlığı ve belediye ve il genel meclisi üyelikleri seçimleri için desteklerini istedik. Ben tekrar Keçikaya köylülerimize teşekkür ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

Milletvekili Köse’nin ve Başkan Çimen’in katıldığı Keçikaya köylüleri toplantısına AK Parti Gümüşhane Belediye Meclisi üyesi adayı Alper Celil Varan ile AK Parti İl Genel Meclis üyesi adayı Av. Eşref Balki de katıldı.--Bülten--

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER